Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Contact

Carnaval 2018

Carnaval is weer voorbij en we hebben weer een mooi jaar gehad.

Carnavalsoptocht Kielegat

Ook dit jaar hebben we weer de carnavalsoptocht van Breda mogen begeleiden met onze verkeersregelaars. In samenwerking met de BCV zorgen we voor een goed verloop van de optocht door actief kruispunten te monitoren en risico’s te minimaliseren.

Coördinatie

Onze directeur Wilbert heeft dit jaar het commando gevoerd voor de Bredase Carnavals Vereniging (BCV) en gezorgd voor een veilige Bredase Binnenstad. BN De Stem is langs geweest voor een interview:

https://www.bndestem.nl/breda/scorpions-baas-staat-aan-het-roer-van-veilig-kielegat~aff6ecf6/

Susteams

Veiligheid tijdens een groot evenement als carnaval overlapt individuele belangen en daarom kiest de Zevenbergse horeca al jaren voor een gezamenlijke aanpak om de veiligheid te verhogen. Iedere dag loopt er een susteam van Scorpions door te straten om te ondersteunen waar nodig is en de rust op straat te bewaren. Hetzelfde concept wordt ook ingezet in Oosterhout, maar dan via de gemeente.

Het susteam van Scorpions in Zevenbergen

Horeca

Onze grootste basis blijft natuurlijk de horeca met dit jaar nieuwe relaties als de Hut van Haarsteeg en Café Linq in Raamsdonksveer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Casussen

Door onze jarenlange ervaring in onder andere retail, overheid, evenementen, horeca en objecten kunnen we u concreet advies geven in veiligheid en gastheerschap zodat uw organisatie op het hoogste niveau kan functioneren zonder zorgen.

Klik hier

Quickscan bedrijven

Scorpions heeft twee quickscans geschreven om uw eigen bedrijf onder de loep te nemen aangaande veiligheid waaronder technische veiligheid, procedures en veiligheidsgevoel.

Klik hier