Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Contact

Scorpions en Breepark gaan voor lange samenwerking

Scorpions Security en de Bree zijn in januari officieel hun tienjarige samenwerking gestart met het tekenen van de foundersovereenkomst voor beveiliging, EHBO, verkeersdiensten, brandwachten en veiligheidsgerelateerde opleidingen. De Bree is de organisatie achter een groot gedeelte van Breepark, met onder andere een outdoor terrein, KidsPalace en een groot multifunctioneel gebouw waar evenementen, congressen, horeca en entertainment gaan samenkomen.

v.l.n.r. Ralph Bink, Pieter van den Broek & Edwin van Mook

Scorpions zal op technisch vlak ondersteund worden door Bink Beveiliging. Bink zal voor Scorpions op Breepark de camerabewaking verzorgen. Met multifunctionele camera’s zowel binnen als buiten zorgen Bink en Scorpions voor een optimale veiligheid voor bezoekers en relaties. Daarnaast heeft de Bree Bink ingeschakeld als technisch aannemer.

Casussen

Door onze jarenlange ervaring in onder andere retail, overheid, evenementen, horeca en objecten kunnen we u concreet advies geven in veiligheid en gastheerschap zodat uw organisatie op het hoogste niveau kan functioneren zonder zorgen.

Klik hier

Quickscan bedrijven

Scorpions heeft twee quickscans geschreven om uw eigen bedrijf onder de loep te nemen aangaande veiligheid waaronder technische veiligheid, procedures en veiligheidsgevoel.

Klik hier