Slide

Scorpions bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren! In november 1995 kregen Wilbert & Marion de vergunning voor Scorpio Security, waarna ze begin 1996 begonnen met de eerste opdrachten. Begonnen in de horeca kwamen al snel de eerste objecten en ontstond de combinatie van objecten, horeca en evenementen. In de loop der jaren is dit uitgebreid met overheidswerk, andere diensten en een Academy.

Komende maanden zullen we terugblikken op de afgelopen 25 jaar met interviews, artikelen en archiefstukken. Daarnaast kijken we vooruit op de komende 25 jaar met nieuwe samenwerkingen, langdurige relaties en onze visie op veiligheid.

Houd deze pagina in de gaten en schrijf in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en artikelen.

Highlights

25 jaar Scorpions in krantenartikelen

It's Natural 2021 25 jaar
Scorpions
1995 Vergunning
Scorpions
Eerste opdrachten
o.a. NAC Breda
Oprichting
V.I.P. Services
1996 2001 2006 2010 2017 Verhuizing
Nijverheidsweg
Oprichting
Scorpions Academy
Vijfjarig
bestaan

Feestacties

Vieren doen we samen!

Gratis webinars

Volg onze gratis webinars om uw kennis op peil te houden. We geven maandelijks webinars over BHV, EHBO, ARBO, VCA en crowdmanagement.

Ga naar webinars
Docent van Scorpions legt het gebruik van een branddeken uit.

10% korting bij opleidingen

Dit jaar vieren we feest en daarom geven we 10% korting weg op al onze losse cursusinschrijvingen. Gebruik de code 25JAAR bij een inschrijving.

Ga naar opleidingen

Meer acties?

Blijf op de hoogte van onze opkomende acties en nieuwsartikelen door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Nieuwsbriefleden maken kans op een gratis BHV-cursus voor 8 personen.

Inschrijven nieuwsbrief

De verhalenbundel

Iedere maand nieuwe verhalen over 25 jaar Scorpions

Klant vertelt: IBM Benelux

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate.
Lees verder

25 jaar betrokken

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. Eén van onze kernwaarden is daarom ook Betrokkenheid. Vanuit deze kernwaarde worden onze maatschappelijke activiteiten ondernomen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Klant vertelt: ASR Real Estate

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate.
Lees verder

Werknemers vanaf het begin

Vaste werknemers zijn essentieel voor het bieden van continuïteit en kwaliteit. Wij mogen ons gelukkig prijzen met werknemers uit de eerste jaren van Scorpions die nog steeds bij ons werken.
Lees verder

Waar komt onze naam vandaan?

Waar komt onze naam vandaan? Had Wilbert een ervaring gehad met een Schorpioen of een dierenwinkel in gelopen?
Lees verder

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief