Scorpions bestaat 25 jaar en dat gaan we vieren! In november 1995 kregen Wilbert & Marion de vergunning voor Scorpio Security, waarna ze begin 1996 begonnen met de eerste opdrachten. Begonnen in de horeca kwamen al snel de eerste objecten en ontstond de combinatie van objecten, horeca en evenementen. In de loop der jaren is dit uitgebreid met overheidswerk, andere diensten en een Academy.

Komende maanden zullen we terugblikken op de afgelopen 25 jaar met interviews, artikelen en archiefstukken. Daarnaast kijken we vooruit op de komende 25 jaar met nieuwe samenwerkingen, langdurige relaties en onze visie op veiligheid.

Houd deze pagina in de gaten en schrijf in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en artikelen.

Highlights

25 jaar Scorpions in krantenartikelen

Feestacties

Vieren doen we samen!

Gratis webinars

Volg onze gratis webinars om uw kennis op peil te houden. We geven maandelijks webinars over BHV, EHBO, ARBO, VCA en crowdmanagement. 

Ga naar webinars
Docent van Scorpions legt het gebruik van een branddeken uit.

10% korting bij opleidingen

Dit jaar vieren we feest en daarom geven we 10% korting weg op al onze losse cursusinschrijvingen. Gebruik de code 25JAAR bij een inschrijving.

Ga naar opleidingen

Meer acties?

Blijf op de hoogte van onze opkomende acties en nieuwsartikelen door in te schrijven op onze nieuwsbrief. Nieuwsbriefleden maken kans op een gratis BHV-cursus voor 8 personen.

Inschrijven nieuwsbrief

De verhalenbundel

Iedere maand nieuwe verhalen over 25 jaar Scorpions

Scorpions België

Scorpions Security is gestart in 1996 en na 3 jaar is Scorpions België opgericht door Wilbert van den Broek, Tommy de Bruijn en Eddy Faus. Beide bedrijven groeiden hard en na verloop van tijd heeft Wilbert besloten om zich volledig op Scorpions in Nederland te richten. Scorpions België bestaat ondertussen ook alweer bijna 23 jaar...
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.
Lees verder

Bureau Control – partner met Scorpions verleden

Lex van den Muijsenberg heeft als werknemer de beginjaren van Scorpions meegemaakt en is na een aantal jaar naar de politie gegaan. In 2009 startte hij Bureau Control op, een trainingsbureau die zich richt op het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen om agressie en geweld te voorkomen. Lex vertelt over zijn jaren bij Scorpions:
Lees verder

Scorpions families: Fam. Dijck

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie de Fam. Dijck
Lees verder

Te vroeg ons verlaten

In 25 jaar hebben we heel wat werknemers zien komen en gaan. Sommigen gingen voor zichzelf werken, anderen kozen voor een ander vakgebied, maar helaas hebben we ook afscheid van collega’s moeten nemen doordat ze ziek werden of onverwachts overleden zijn. Stuk voor stuk top collega’s die we nooit zullen vergeten.
Lees verder

Klant vertelt: IBM Benelux

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie IBM Benelux.
Lees verder

25 jaar betrokken

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. Eén van onze kernwaarden is daarom ook Betrokkenheid. Vanuit deze kernwaarde worden onze maatschappelijke activiteiten ondernomen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Klant vertelt: ASR Real Estate

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate.
Lees verder

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief