Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Scorpions Academy is de specialist voor veiligheidsopleidingen. Door jarenlange ervaring in de praktijk zijn onze opleidingen gericht op resultaat en zelfverzekerde cursisten. Maatwerk per training is hierbij de basis om ervoor te zorgen dat werknemers in de praktijk moeiteloos kunnen handelen.

Als adviseur ondersteunen we organisaties in het optimaliseren van de veiligheid. Wij kijken hier altijd naar de mogelijkheden om korter en effectiever te communiceren en de papierlast te verminderen. Veiligheid moet vooral om uitvoeren gaan en niet een papieren tijger worden.

Veelgezochte opleidingen

BHV Basiscursus

De opleiding BHV Basis bereidt werknemers voor om deel te nemen aan de BHV organisatie binnen een bedrijf. Zowel de theorie als praktijk worden klassikaal gegeven.

Veel interactie met docenten
Focus op praktijk
Geen voorbereiding thuis nodig

Meer informatie

BHV Basiscursus e-learning

De opleiding BHV Basis bereidt werknemers voor om deel te nemen aan de BHV organisatie binnen een bedrijf. De theorie wordt thuis online voorbereidt, zodat de cursus korter is.

Theorie in eigen tempo volgen.
Kortere klassikale cursus
Jaar lang toegang e-learning

Meer informatie
Docent van Scorpions brieft de BHV'ers.

BHV Ploegleider

De opleiding BHV-ploegleider is gericht op de inzet van de ploegleider als leidinggevende van een BHV-organisatie.

Stuur een BHV organisatie aan
Veel interactie met docenten.
Oefeningen voor uw organisatie

Meer informatie

Bekijk alle opleidingen

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
Groepscursus op uw locatie

In-company cursus

Wij zijn gespecialiseerd in in-company opleidingen. Voor de cursus nemen onze projectmanagers de bijzonderheden van uw pand en organisatie door. Het is voor ons belangrijk dat de cursus toegespitst is op uw bedrijf en daarom willen we graag weten tegen welke risico’s u aanloopt. Heeft u veel kinderen over de vloer? Is het gebouw onoverzichtelijk? Of heeft u te maken met gesloten afdelingen?

Lees verder
Individuele aanmeldingen

Opkomende cursussen

Opleidingen, controle en beheer

Beheren BHV organisatie

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor een veilige omgeving, voor zowel de werknemers als de bezoekers. Vanuit Scorpions ondersteunen we met risicoscans, oefeningen en materialen.

Brandwachten

We leveren brandwachten voor locaties waar de vergunning nog niet rond is of waar gewerkt wordt met open vuur in een gebouw. 

BHV Materialen

We kunnen het beheer van de BHV-materialen op ons nemen, waaronder het beheer van de blusmiddelen, EHBO-koffers, AED en ontruimingsverlichting. 

Ga naar BHV beheer

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen