Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

In Nederland is het door de Arbo-wet verplicht om als werkgever te zorgen voor een veilige werkomgeving. U moet dit vastleggen in een BHV- & ontruimingsplan, waarin staat hoe er gehandeld wordt bij incidenten en ontruimingen.  Door middel van jaarlijkse ontruimingsoefeningen houdt u iedereen scherp en voorkomt u ongelukken bij een echte noodsituatie.

Scorpions kan dit plan samen met u schrijven, zodat u goed voorbereid bent en alle risico’s heeft geïnventariseerd. Daarnaast zorgen we er voor dat uw plan leesbaar blijft voor uw personeel, zodat ze er ook actief mee aan de slag kunnen.

Slimme oplossingen

Door een combinatie van maatregelen zorgen voor veiligheid

Planvorming

Het schrijven van een goed plan is een kunst. U moet ervoor zorgen dat het voldoende informatie verschaft om goed te kunnen handelen, maar u moet voorkomen dat het te langdradig wordt, waardoor BHV’ers afhaken. Samen met u kijken we naar uw organisatie en schrijven we een plan op maat dat werkt en geven we advies over de bijbehorende materialen om goed te ontruimen.

Indelen beheer

Conform de NEN-1541-1 dienen installaties jaarlijks onderhouden te worden om gecertificeerd te blijven. Door het opleiden van een Beheerder BMI kunt u de tweewekelijkse & maandelijkse testen zelf uitvoeren en wij zorgen met partners voor de overige controles.

Docent van Scorpions legt het gebruik van een branddeken uit.

Oefeningen

Naast de jaarlijkse BHV herhaling is het belangrijk om als bedrijf goed voorbereid te zijn door oefeningen te organiseren. Vanuit Scorpions zetten we samen met u een scenario op en bereiden we dit voor met materialen zoals rook, vuureffecten en slachtoffers (acteurs) zodat er realistisch geoefend kan worden.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen