Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

De cursus kleine blusmiddelen bereid werknemers voor op het bedienen van blusmiddelen. In tegenstelling tot de BHV cursus, gaat deze cursus niet in op EHBO, maar alleen op brand. Ideaal voor organisaties die een apart medisch BHV team hebben.

Wij vinden het vooral belangrijk om een zelfverzekerde BHV’er aan te leveren, die bekwaam is om gericht te handelen bij calamiteiten en ongevallen. Onze cursussen zijn dus vooral praktijkgericht en bij herhalingen gericht op scenariotrainingen specifiek voor uw locatie en bedrijfsprocessen. Vanuit deze aanpak werken we ook liever met kleinere groepen, zodat cursisten goed kunnen oefenen en genoeg ervaring hebben om in de praktijk te kunnen handelen.

 

Basiscursus
€ 115,00 (excl. BTW)

Documentatie altijd online beschikbaar.

Drinken incl. snack gedurende de cursus.

Gratis lunch bij dagcursussen.

Het cursusmateriaal blijft na afloop altijd online beschikbaar.

Voorkennis vereist

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Het is aanbevolen om voor de eerste dag al het online cursusmateriaal te bekijken.

Tijdsduur

De basiscursus neemt ongeveer vier uur in beslag.

Certificering

Na het voltooien van de cursus ontvang je een NIBHV certificaat en pasje incl. verzekering. Deze is tot één jaar na afgifte geldig.

Onderwerpen

  • Alarmeren van BHV en algemene hulpverleningsregels;
  • Brandwonden;
  • Brand en gevaren bij brand;
  • De taak van de BHV’er bij een brand en een ontruiming;
  • Voorbereiding van een ontruiming.

NIBHV

Al onze opleidingen zijn voorzien van de NIBHV-certificering. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit die wij leveren en ontvangt elke cursist na afronding een gerespecteerd certificaat van de NIBHV.

Voorwaarden

  • De maximale groepsgrootte is 15 personen, maar wij raden aan om een groep samen te stellen tussen de tien en twaalf personen zodat iedereen goed kan oefenen en zelfverzekerd is.
  • Cursisten ontvangen na de cursus een NIBHV pasje als certificaat.
  • Scorpions verzorgt een lunch bij dagcursussen in eigen trainingsruimtes. Bij incompany cursussen verzorgt de opdrachtgever de lunch.

BHV met e-learning

Het is ook mogelijk de cursus met e-learning te volgen. Via e-learning kunnen cursisten zelfstandig de theorie thuis doornemen voordat ze op praktijkdag komen.

Lees verder

Meer informatie?

Docent van Scorpions brieft de BHV'ers.

In-company aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in in-company opleidingen. We zorgen voor een opleiding op maat voor u tegen een gereduceerd tarief.

Lees verder

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder