Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Scorpions Security: beveiliging inhuren

Denkt u erover om beveiliging in te huren? Scorpions Security is dé partner op alle veiligheidsgebieden. Met oog voor gevaar en gevoel voor stijl.

De veiligheid van uw organisatie, evenement, (openbaar) pand, winkel, bezoekers of werknemers moet altijd gewaarborgd zijn. Zo simpel is het. De veiligheidskwestie is er daarom een die u in handen wil leggen van een partij met ervaring, met oog voor detail en met een doorgrondende manier van werken. Scorpions Security is daarom de veiligheidspartner voor uw organisatie.

Scorpions denkt met u mee over complexe veiligheidsproblemen. Wij treden op als uw veiligheidspartner en ontlasten u van dit vraagstuk. Wij bieden diensten, opleidingen en advies op alle veiligheidsgebieden. En dit doen wij jarenlang en bij alle soorten panden, winkels, evenementen en sportwedstrijden door heel Zuid-Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten hiervan?

Vraag een offerte aan

 

Beveiliging inhuren voor..

De wens om beveiliging in te huren kan verschillende oorzaken hebben. Daarom kijkt Scorpions Security altijd samen met u naar de specifieke wens die u heeft op het gebied van beveiliging, zodat wij er zeker van zijn dat wij de juiste diensten leveren. Enkele diensten die wij leveren zetten wij voor u uiteen:

Beveiliging & recherche

Bij beveiliging & recherche kunt u denken aan objectbeveiliging van gebouwen, panden, terrein en andere locaties. Daarnaast zorgen wij ook voor winkelsurveillance en mobiele surveillance op locatie. Heeft u een eenmalig (zakelijk) evenement? Ook dit vergt een specifieke aanpak waar wij bij Scorpions veel ervaring mee hebben.

Toezicht & handhaving

De veiligheid in publieke ruimtes is een belangrijk onderdeel van onze samenleving. De toezichthouders van Scorpions zorgen voor een verbetering van zowel de veiligheid als de klantervaring. Met een vast team van toezichthouders en dagelijkse rapportages. Daarnaast gaan onze straatcoaches de buurt in om eventuele overlast bij de kern aan te pakken, zodat bewoners zich veilig voelen in hun wijk en kinderen gewoon buiten kunnen spelen.

Fire & Medical

Onze brandveiligheid en medische teams zorgen op locatie voor de juiste afhankelijk van eventuele incidenten op medisch en brandveiligheid gebied. Daarnaast kunnen onze strategen u hierin op een juiste manier adviseren en kunt u zelfs uw personeel of vrijwilligers door ons laten opleiding in onze Scorpions Academy.

Hospitality

Ontvangt u klanten die u direct een warm gevoel wil meegeven? Dan zijn onze hostessen en receptiemedewerkers er voor u. Uw bezoekers voelen zich direct thuis en u kunt zich focussen op een goed gesprek.

Heeft u vragen over het inhuren van beveiliging?

Bij Scorpions bieden wij een volledig pakket aan veiligheidsdiensten aan. Zo weet u zeker dat u bij één partij al uw veiligheidskwesties kunt neerleggen. Dit wordt van A tot Z voor u geregeld zodat u er niet langer omkijken naar heeft.

Wilt u beveiliging inhuren of bent u benieuwd naar een nadere uitleg van de diensten die Scorpions allemaal aanbiedt? 

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen