Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Oog voor gevaar

Beveiliging & recherche

Scorpions is voor opdrachtgevers een veiligheidspartner die meedenkt over complexe problemen. Wij bieden diensten, opleidingen en advies aan op alle veiligheidsgebieden. Door onze jarenlange ervaring in onder andere retail, overheid, evenementen, horeca en objecten kunnen we u concreet advies geven in veiligheid en gastheerschap zodat uw organisatie op het hoogste niveau kan functioneren zonder zorgen.

Veilig werken en winkelen

Objecten & retail

Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die er voor zorgen dat we ons werk goed kunnen doen. Wij blijven altijd nieuwe kennis opdoen en zullen een boek niet schuwen, want kennis zorgt ervoor dat we situaties sneller herkennen en beter kunnen handelen. Wij verbeteren constant onze vaardigheden om te zorgen dat we steeds efficiënter en veiliger kunnen werken. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe, betere processen en passen deze zo snel mogelijk toe. Onze houding wordt gekenmerkt door autoriteit, maar tegelijkertijd ook door toegankelijkheid. 

Mobiel & alert

Regelmatig worden panden geconfronteerd met inbraakschade. Een inbraak brengt veel teweeg: schade, financieel verlies en veel extra werk om de zaak weer op orde te brengen. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom noodzakelijk. Scorpions heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van mobiele beveiligingsdiensten, waaronder sleutelbeheer en alarmopvolging, controlerondes, en open- en sluitrondes.

Veilig op stap

Vrijetijd

Scorpions is een expert in het beveiligen van vrijetijdslocaties en evenementen. De beleving die u wilt bieden aan uw gasten staat centraal en vanuit dit oogpunt kijken we met u mee om te zorgen dat de veiligheidsaspecten dit niet in de weg komen te staan. Door een combinatie van middelen zorgen we voor een optimale mix om u perfect te ondersteunen.

Recherche

Scorpions Investigations is een erkend recherchebureau met een vergunning van het Ministerie van Justitie onder nummer POB600. Ons recherchebureau onderzoekt allerlei zaken die om opheldering vragen. Gedacht kan worden aan bedrijfsfraude, diefstal, onjuiste declaraties of alimentatie. 

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en ons zien werken?