Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Evenementenbeveiliging door Scorpions Security

Wanneer een groot aantal mensen zich bij elkaar verzameld als bij een evenement is beveiliging van essentieel belang. De bezoekers van het evenement moeten zich op een veilige en efficiënte manier kunnen verzamelen en verplaatsen. Scorpions is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en neemt deze extra zorgen van de organisator op zich. Hierdoor kunnen de organisatoren bezighouden met alle andere zaken en kunnen bezoekers optimaal genieten van het evenement. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor beveiliging op maat door Scorpions Security?

Neem contact op

 

Incidenten voorkomen door evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging door Scorpions zorgt ervoor dat incidenten voorkomen kunnen worden. Door nette en goed opgeleide gastheren te leveren, kunnen wij problemen goed inschatten en daarmee anticiperen op mogelijke ongeregeldheden. Zo kunnen verstoringen van de veiligheid vaak worden afgehandeld alvorens deze escaleren.

Indien er toch een situatie ontstaat waar ingegrepen moet worden, kunt u volledig vertrouwen op de medewerkers van Scorpions. Onze evenementenbeveiligers treden daadkrachtig en discreet op, zodat het gros van de bezoekers geen hinder ondervindt van wat zich afspeelt. De focus ligt te allen tijde op het waarborgen van de veiligheid.

Afhankelijk van de aard van het evenement, kan Scorpions de beveiliging van te voren instrueren waarop specifiek gelet dient te worden. In samenspraak met de organisator van het evenement kunnen afspraken gemaakt worden, zodat het evenement in goede banen geleid wordt.

BHV & EHBO

Alle beveiligers van Scorpions beschikken standaard over een BHV-certificaat, waarmee ze indien de situatie zich voordoet direct kunnen ondersteunen bij spoedeisende hulp, brand en ontruimingen. Bovendien beschikt een groot aantal beveiligers over een EHBO-certificaat. De combinatie tussen EHBO-koffer en AED garandeert optimale veiligheid voor alle bezoekers.

Bijstandsteam

Voor evenementen die vragen om een snelle en efficiënte incidentenopvolging, beschikt Scorpions over een speciaal getrainde pool met evenementenbeveiligers: het bijstandsteam. Zij zorgen ervoor dat incidenten op een professionele en discrete wijze worden afgehandeld zodat uw publiek kan genieten van een gezellig evenement.

Tourniquetcontainer

Om de veiligheid van uw gasten te garanderen is een goede controle vereist. Hiervoor beschikt Scorpions over een eigen container met een ingebouwde tourniquet (draaihek). Met dit staaltje kunst van formaat kan de beveiliging zelf aangeven hoeveel gasten er mogen passeren. Bij calamiteiten kan de toegang geblokkeerd worden om de situatie veilig te stellen. Deze container kan in de praktijk uitstekend worden toegepast als u wenst gedoseerd bezoekers toe te laten tot uw evenement.

Meer weten over evenementenbeveiliging?

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van Scorpions omtrent evenementenbeveiliging? Of wilt u meer weten over al onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op