Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Evenementenbeveiliging

Scorpions > Beveiliging & Recherche > Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

In een evenement verzamelt een groot aantal mensen zich bij elkaar. Zij moeten zich op een veilige en efficiënte wijze kunnen verzamelen en verplaatsen. Scorpions neemt een hoop zorgen van de organisator weg en zorgt ervoor dat de bezoekers genieten van een prettig en veilig bezoek.

Incidenten voorkomen

Scorpions levert nette en goedopgeleide gastheren die midden in de maatschappij staan. Dankzij hun gedegen training kunnen zij problemen goed inschatten en zien ze deze vaak al van tevoren aankomen. Zo kunnen verstoringen van de veiligheid vaak worden afgehandeld alvorens deze escaleren. Wanneer de situatie om een grotere ingreep vraagt treden de evenementenbeveiligers van Scorpions daadkrachtig maar discreet op, met een focus op het waarborgen van de veiligheid. Afhankelijk van de aard van het evenement en de wensen van u als organisator brengen we in kaart met welke werkzaamheden Scorpions kan bijdragen om het evenement in goede banen te leiden.

BHV & EHBO

Beveiligers van Scorpions beschikken standaard over een BHV certificaat, waardoor ze meteen kunnen ondersteunen bij spoedeisende hulp, brand en ontruimingen. Op aanvraag kunnen de beveiligers ook over een EHBO certificaat beschikken. In combinatie met een EHBO koffer met AED is een optimale veiligheid van de bezoekers gegarandeerd.

Bijstandsteam

Voor evenementen die vragen om een snelle en efficiënte incidentenopvolging beschikt Scorpions over een speciaal getrainde pool met beveiligers. Zij zorgen ervoor dat incidenten op een professionele en discrete wijze worden afgehandeld zodat uw publiek kan genieten van een gezellig evenement.

Tourniquetcontainer

Om de veiligheid van uw gasten te garanderen is een goede controle soms vereist. Hiervoor beschikt Scorpions over een eigen container met een ingebouwde tourniquet. Met dit staaltje kunst van formaat kan de beveiliging zelf aangeven hoeveel gasten er door mogen. Bij calamiteiten kan de toegang geblokkeerd worden om de situatie veilig te stellen. Deze container wordt bijvoorbeeld iedere wedstrijd bij NAC gebruikt om de uitsupporters goed te ontvangen.