Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance door Scorpions

Onze afdeling mobiele surveillance zorgt voor rust en veiligheid buiten de openingstijden die u hanteert. Wij adviseren u over de beste manieren om uw pand goed te beveiligen (sloten, techniek, camera’s) en waken over het pand. In het geval van calamiteiten nemen we ten allen tijde maatregelen om schade te beperken én de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten omtrent mobiele surveillance?

onze mobiele surveillance

Wij zorgen voor een veilig pand

Sleutelbeheer

Onderdeel van onze mobiele surveillance is het beheren van uw sleutel. Wij zorgen voor een veilige opslag, zodat u altijd een reserveset kunt bemachtigen indien dit nodig is. Onze voertuigen zijn bovendien uitgerust met professionele sleutelbakken, welke netjes georganiseerd zijn en waar uw sleutels veilig opgeborgen liggen. Om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen, zijn gedetailleerde gegevens over de locatie enkel te bereiken via een beveiligde smartphone.

Alarmopvolging

Door deze vorm van mobiele surveillance hoeft u zelf geen risico te lopen dankzij professionele en efficiënte opvolging van brand-, overval-, assistentie- en inbraakalarmen. Bij het aantreffen van een calamiteit zullen wij onmiddellijk de juiste instanties waarschuwen, zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt en mogelijke sporen bevroren worden voor een eventueel later sporenonderzoek.

Controles, openingen & sluitingen

Het goed sluiten van een pand is meer dan alleen de ramen vergrendelen en het alarm aanzetten. Het is een kans om een grondige inspectie te doen ten behoeve van de veiligheid van de locatie. Net zo goed is de opening van een pand meer dan het ontgrendelen van de deuren. Deze vorm van mobiele surveillance is een kans om een welkome omgeving te creëren en een laatste check of alles in orde is voor de dag begint.

Centraal beheer van uw locaties

Alle informatie online voor een optimale samenwerking
Controleer uw gegevens en check of de huidige afspraken nog kloppen.

Alle informatie van mobiele surveillance online

Met ons portaal Mijn Scorpions heeft u altijd toegang tot uw gegevens en onze activiteiten. Online vindt u een overzicht van uw locaties, de gereden uitrukken en lopende afspraken. Daarnaast houden we u altijd op de hoogte per e-mail. U ontvangt bovendien ieder kwartaal een e-mail met objectbijzonderheden om te controleren.

Veiligheidsanalyses en kostenbesparingen

Via Mijn Scorpions kunt u online al onze activiteiten terugkijken en exporteren naar Excel om te analyseren, waaronder de mobiele surveillance. Door op tijd problemen te waarnemen kunnen onnodige onkosten voorkomen worden. Om u te ondersteunen verstuurt het systeem automatisch e-mails als er meerdere mobiele surveillances in een week of maand zijn geweest, zodat u op tijd kunt bijsturen als u dat nodig acht.

Kijk al onze activiteiten terug en exporteer ze om te analyseren.

Ideaal voor centraal beheer

Met Mijn Scorpions kunt u een onbeperkt aantal projecten managen. Iedere locatie is apart te koppelen zodat meerdere gebouwbeheerders samen kunnen werken met één centrale administratie of facilitair manager die overal in kan.

Collectieve beveiliging

Samen sterk voor een veilig gebied

Door middel van collectieve inkoop is het mogelijk om hoogstaande beveiliging tegen een scherpe prijs vast te leggen. Door samen te werken als ondernemersvereniging of stichting kunt u de veiligheid van een gebied significant verhogen. Samen met u kijken we naar een combinatie van technische en operationele maatregelen om de veiligheid te verhogen.

Door continue een surveillancewagen aanwezig te hebben om uw panden in de gaten te houden, wordt de veiligheid in het gebied verhoogd. Onze surveillanten registreren zowel private als publieke vernielingen en communiceren met gemeente en hulpdiensten. Wilt u meer te weten komen over collectieve beveiliging?

Offerte mobiele surveillance

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen

Aanvullende diensten

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Recherche

Twijfelt u aan de juistheid van de administratie of verdwijnt er soms voorraad? Wellicht is er meer aan de hand.

Lees verder

Receptiediensten

U krijgt één kans om een goede indruk te maken. Wij helpen u met het inrichten van processen en diensten voor de beste uitstraling.

Lees verder

Liever een kop koffie drinken?

Bel ons op 076-5022564 en we komen bij u langs!