Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Mobiele surveillance

Scorpions > Beveiliging & Recherche > Mobiele surveillance

Onze afdeling mobiele surveillance zorgt voor rust en veiligheid tijdens de uren dat uw locatie gesloten is. Wij adviseren u over de beste manieren om uw pand goed te beveiligen (sloten, techniek, camera’s) en waken over het pand. Bij onregelmatigheden nemen we maatregelen om schade te beperken en de continuiteit van uw organisatie te waarborgen.

Ongestoord ondernemen

Wij zorgen voor een veilig pand

Sleutelbeheer

Wij zorgen voor een veilige opslag van uw sleutels, zodat u altijd een reserveset beschikbaar heeft mocht u het nodig hebben. Onze voertuigen zijn voorzien van professionele sleutelbakken, netjes georganiseerd en veilig opgeborgen. Om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen, zijn gedetailleerde gegevens over de locatie enkel te bereiken via een beveiligde smartphone.

Alarmopvolging

U hoeft zelf geen risico’s meer te lopen en bent verzekerd van een professionele en efficiënte opvolging van brand-, overval-, assistentie- en inbraakalarmen. Bij het aantreffen van een calamiteit zullen zij onmiddellijk de juiste instanties waarschuwen, zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt en mogelijke sporen bevroren worden voor een eventueel later sporenonderzoek.

Controles, openingen & sluitingen

Het goed sluiten van een pand is meer dan alleen de ramen sluiten en het alarm aanzetten. Het is een kans om een grondige inspectie te doen van de veiligheid van de locatie. Net zo goed is de opening van een pand meer dan het openen van de deuren: het is een kans om een welkome omgeving te creëren en een laatste check of alles in orde is voor de dag begint.

Centraal beheer van uw locaties

Alle informatie online voor een optimale samenwerking
Controleer uw gegevens en check of de huidige afspraken nog kloppen.

Alle informatie online

Met ons portaal Mijn Scorpions heeft u altijd toegang tot uw gegevens en onze activiteiten. Online vindt u een overzicht van uw locaties, de gereden uitrukken en lopende afspraken. Daarnaast houden we u altijd op de hoogte per e-mail. U ontvangt ieder kwartaal een e-mail met objectbijzonderheden om te controleren.

Veiligheidsanalyses en kostenbesparingen

Via Mijn Scorpions kunt u online al onze activiteiten terug kijken en exporteren naar Excel om te analyseren. Door op tijd problemen te analyseren kunnen onnodige onkosten voorkomen worden. Om u te ondersteunen verstuurd het systeem automatisch emails als er meerdere uitrukken in een week of maand zijn gereden, zodat u op tijd kunt ingrijpen.

Kijk al onze activiteiten terug en exporteer ze om te analyseren.

Ideaal voor centraal beheer

Via Mijn Scorpions kunt u een onbeperkt aantal projecten managen. Iedere locatie is apart te koppelen zodat meerdere gebouwbeheerders samen kunnen werken met één centrale administratie of facilitair manager die overal in kan.

Collectieve beveiliging

Samen sterk voor een veilig gebied

Door middel van collectieve inkoop is het mogelijk om hoogstaande beveiliging tegen een scherpe prijs vast te leggen. Door samen te werken als ondernemersvereniging of stichting kunt u de veiligheid van een gebied significant verhogen. Samen met u kijken we naar een combinatie van technische en operationele maatregelen om de veiligheid te verhogen.

Door continue een surveillancewagen aanwezig te hebben om uw panden in de gaten te houden wordt de veiligheid en gastvrij in het gebied verhoogd. Onze surveillanten registreren zowel private als publieke vernielingen en communiceren met gemeente en hulpdiensten.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen

Aanvullende diensten

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Recherche

Twijfelt u aan de juistheid van de administratie of verdwijnt er soms voorraad? Wellicht is er meer aan de hand.

Lees verder

Receptiediensten

U krijgt één kans om een goede indruk te maken. Wij helpen u met het inrichten van processen en diensten voor de beste uitstraling.

Lees verder

Liever een kop koffie drinken?

Bel ons op 076-5022564 en we komen bij u langs!