Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is een van de meest voorkomende soorten beveiliging in Nederland. Door middel van objectbeveiliging is uw organisatie ook buiten (of tijdens) openingstijden beveiligd tegen dieven, vandalisten of andere onbevoegden.

Objectbeveiliging door Scorpions

Bij Scorpions bieden we onder andere controle en beveiliging voor objecten als kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en theaters. Bovendien neemt Scorpions daarmee het geheel van beveiligingsdiensten voor deze objecten op zich door inzet van onder anderen: toegangscontrole, receptiediensten en het uitvoeren van controlerondes signaleren we eventuele calamiteiten nog ruim voordat het mogelijk tot escalatie leidt. Benieuwd naar de mogelijkheden van objectbeveiliging en de kosten hiervan?

Vraag een offerte aan

 

Gecertificeerd en ervaren in objectbeveiliging

De objectbeveiligers zijn niet alleen in het bezit van een diploma Beveiliger, maar zijn ook gecertificeerd op het gebied van BHV en EHBO, inclusief reanimatie en AED-bediening. Ook zijn zij op de hoogte van camerasystemen en beheersystemen van inbraak- en brandalarmen. Zo kunt u het beheer van uw objecten volledig aan ons toevertrouwen.

Veiligheid op maat

Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar voor alle soorten objecten. De beveiligingsdiensten worden volledig afgestemd op de specifieke situatie. Afhankelijk van uw behoeften kunnen onze objectbeveiligers bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Controlerondes lopen
  • Brand- of sluitrondes lopen
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking

De objectbeveiligers worden getraind voor het specifieke object waar ze te werk gaan. Ze kunnen snel wisselen van rol en in hetzelfde object bijvoorbeeld ingezet worden als beveiliger, BHV’er en receptionist. Zo maakt u geen onnodige kosten!

Controlerondes

Controlerondes bieden een ideale en relatief goedkope manier om de veiligheid van een object te waarborgen. De surveillanten van Scorpions zijn getraind in het herkennen van meer dan honderd aspecten in en rondom het object die potentieel gevaar met zich meebrengen. Deze bijzonderheden worden direct gecommuniceerd zodat er snel actie kan worden ondernomen. Potentiële calamiteiten worden op deze manier direct de kop ingedrukt: met objectbeveiliging door Scorpions Security kiest u voor zekerheid. Voor meer informatie kunt u omtrent controlerondes kunt u terecht op onze pagina over mobiele surveillance.

Rapportage

Scorpions schrijft dagelijks een rapportage van vernomen zaken zodat u altijd op de hoogte bent van bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Tevens werken wij het liefst met een vast team van medewerkers op een locatie, zodat er een bekend gezicht rondloopt. Binnen uw organisatie geeft dit geeft vertrouwen bij uw medewerkers, omdat uw team de werkkrachten van Scorpions persoonlijk leert kennen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ongewenste personen effectiever kunnen worden aangepakt: een herkenbaar beeld zorgt voor een efficiëntere werkwijze.

Optimaal functioneren

Scorpions denkt met u mee vanaf het beginpunt. We bekijken in iedere specifieke situatie hoe het object zo optimaal mogelijk kan functioneren en welke rol er hierin voor ons is weggelegd. Bent u benieuwd geworden wat Scorpions nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan onze diensten, waar een overzicht te vinden is van verschillende verrichtingen die wij aanbieden.

Vragen over objectbeveiliging?

Heeft u nog vragen of wilt u graag eens sparren over de mogelijkheden die Scorpions u te bieden heeft? Dan komen we graag met u in contact! 

Neem contact op

Of liever direct een offerte op maat?

Vul ons offerteformulier in of bel ons op 076-5022564