Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Objectbeveiliging

Scorpions > Beveiliging & Recherche > Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

De objectbeveiligers van Scorpions bieden controle en veiligheid in alle soorten objecten, zoals kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en theaters.

Gecertificeerd en ervaren

De objectbeveiligers zijn niet alleen in het bezit van een diploma beveiliger, maar zijn ook gecertificeerd op het gebied van BHV en EHBO, inclusief reanimatie en AED-bediening. Ook zijn zij op de hoogte van camerasystemen en beheersystemen van inbraak- en brandalarmen.

Veiligheid op maat

Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar voor alle soorten objecten. De beveiligingsdiensten worden volledig afgestemd op de specifieke situatie. Afhankelijk van uw behoefte kunnen onze objectbeveiligers bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers
  • In- en uitgangscontrole
  • Controlerondes lopen
  • Brand- of sluitrondes lopen
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking

De objectbeveiligers worden getraind voor het specifieke object waar ze zullen werken. Ze kunnen snel wisselen van rol en in hetzelfde object bijvoorbeeld ingezet worden als beveiliger, BHV’er en receptionist.

Controlerondes

Controlerondes bieden een ideale en relatief goedkope manier om de veiligheid van een object te waarborgen. De surveillanten van Scorpions zijn getraind in het herkennen van meer dan 100 aspecten in en rondom het object die potentieel gevaar met zich meebrengen. Deze bijzonderheden worden direct gecommuniceerd zodat er snel actie kan worden ondernomen.

Rapportage

Scorpions schrijft dagelijks een rapportage zodat u altijd op de hoogte bent van bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Tevens werken wij het liefst met een vast team van medewerkers op een locatie, zodat er een bekend gezicht rondloopt. Dit geeft vertrouwen bij uw medewerkers, omdat ze de medewerkers van Scorpions persoonlijk kennen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ongewenste personen effectiever kunnen worden aangepakt.

Optimaal functioneren

Scorpions denkt met u mee vanaf het beginpunt. We bekijken in iedere specifieke situatie hoe het object zo optimaal mogelijk kan functioneren en welke rol er hierin voor ons is weggelegd.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.