Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

BHV met E-Learning

Scorpions > BHV met E-Learning

BHV E-Learning

De opleiding BHV-Basisopleiding is mogelijk in twee verschillende vormen: met en zonder e-learning. Het uiteindelijke resultaat van de opleiding met e-learning staat gelijk aan het resultaat van de tweedaagse basisopleiding, maar dan met één dag theorie thuis en één dag praktijk. Scorpions geeft, in combinatie met NIBHV, cursisten de mogelijkheid om op een door hen gekozen tijdstip en locatie zelf de theorie te bestuderen. Wanneer de cursisten het toelatingscertificaat van de e-learning met succes behalen, zullen zij worden toegelaten tot de praktijkdag. Deze vorm van opleiden wordt dus gecombineerd. Deels eigen tijd en tempo, deels praktijk op gewenste locatie.

Uit ervaring blijkt dat cursisten gemiddeld zes tot acht uur besteden aan het doorlopen van het e-learningprogamma voor de basiscursus. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Tijdens deze praktijkdag worden zowel theorie-examens afgelegd als een aantal praktijkcompetentietoetsen, bijvoorbeeld voor levensreddende handelingen en brandbestrijding. Bij een herhaling doen cursisten gemiddeld twee tot vier uur over de herhalingsstof.

Het voordeel van e-learning ten opzichte van het boek is dat cursisten ieder jaar de nieuwste e-learninginformatie ontvangen, terwijl boeken vaak kwijtraken of niet meer up-to-date zijn. Het nadeel is dat cursisten minder contact hebben met de instructeur, terwijl we tijdens herhalingen juist veel praktijkoefeningen willen houden.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.