Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is essentieel om diefstal en vandalisme tegen te gaan. Scorpions Security is uw partner als het gaat om beveiliging op de bouwplaats.

Steeds meer bouwplaatsen en bouwterreinen hebben te maken met diefstal en vandalisme. Een goede beveiliging van de bouwplaats is daarom van essentieel belang voor een veilige werkomgeving voor werknemers en om financiële schade tegen te gaan. Scorpions Security heeft verschillende oplossing voor u als eigenaar of aannemer op het gebied van bouwplaatsbeveiliging. 

Zo treedt Scorpions Security op als uw veiligheidspartner. Wij denken met u mee over complexe veiligheidsproblemen en zorgen voor een passende oplossing met ons brede scala aan veiligheidsdiensten. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op concreet advies en gastheerschap. Zo zorgen wij ervoor dat er zich geen vervelende incidenten voordoen en uw project ongestoord verder kan. Benieuwd hoe we u bouwplaatsbeveiliging op maat kunnen bieden?

Neem contact op

De mogelijkheden van bouwplaatsbeveiliging

Bij Scorpions Security analyseren we altijd eerst de situatie om uiteindelijk te komen tot de beste oplossing voor de beveiliging van een bouwplaats of bouwterrein. Door een combinatie van slimme camera’s, alarmopvolging en objectbeveiliging kunnen wij het gebied van het begin veilig houden. Heeft uw locatie veel waardevol materiaal of een grote doorloop? Dan kunnen wij ook ondersteunen met beveiligers met hond. 

We zetten graag onze slimme oplossingen voor u op een rij.

Mobiele camera’s

Het plaatsen van tijdelijke camera’s en een inbraaksysteem zorgt ervoor dat er tijdig kan worden ingegrepen bij ongewenste bezoekers. Via de meldkamer wordt de mobiele surveillance ingeschakeld voor een fysieke controle. Door middel van een digitaal rapport bent u direct op de hoogte.

Controlerondes

Onze mobiele surveillances zorgen voor rust en veiligheid op het terrein als er verder niemand aanwezig is. Door regelmatig controlerondes te rijden is eventuele schade of overlast te voorkomen of spoedig op te lossen. Zo voorkomen we langdurige schade door vernielingen of krakers.

Objectbeveiliging/bewaking

Huisvest de bouwplaats veel waardevol materiaal of dure bouwproducten (bijvoorbeeld koper of techniek)? Dan is het inzetten van objectbeveiliging mogelijk, waar nodig ook met hond. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming van het terrein zonder grote inzet.

Mobiliteit

Verwacht u overlast op de wegen rondom het bouwterrein? Scorpions Security levert voor u verkeersregelaars & signalering en regelt direct voor u de vergunningsaanvraag bij de gemeente. 

Wat de oplossing ook is, Scorpions Security kan u erbij helpen. Wij bieden alle soorten diensten die ervoor zorgen dat de beveiliging van uw bouwplaats of bouwterrein op orde is. Bent u benieuwd wat Scorpions voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Waarom bouwplaatsbeveiliging?

Een bouwplaats of bouwterrein is vaak een plek waar veel kostbare materialen en apparatuur te vinden zijn. Helaas zien we steeds vaker dat deze terreinen het doelwit zijn van diefstal en vandalisme. Niet alleen zorgt het voor financiële schade en/of extra kosten, maar het zorgt er vaak ook voor dat een project later opgeleverd wordt dan gepland. Kortom: dit soort situaties kennen alleen maar verliezers.

Bouwplaatsbeveiliging is daarom (helaas) vaak noodzakelijk. ‘Voorkomen is beter dan genezen.’ Het is echter een aspect van het project waar u liever niet teveel tijd aan kwijt bent. Daarom kunt u het gehele veiligheidsaspect bij Scorpions Security wegleggen. Wij zorgen van A tot Z voor de juiste beveiliging bij uw bouwplaats of bouwterrein en nemen alle zorgen op dat gebied uit handen. Zo kunt u zich weer focussen op dat waar het echt om draait.

Scorpions Security: uw veiligheidspartner

Wilt u meer weten over de beveiliging van uw bouwplaats of terrein? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0)76 50 22 564, info@scorpions.nl of via onze contactpagina. Liever een offerte op maat? Dat is uiteraard ook mogelijk. 

Vraag een offerte aan

Offerte op maat?

Vul uw informatie in en ontvang de offerte per e-mail!
Offerte aanvragen