ASR Real Estate

In winkelcentrum Hoge Vucht zorgen we dagelijks voor een veilige en gastvrije winkelomgeving.

asr-real-estate.png
2019-08-2016.20.53.jpg

Als veiligheidspartner zijn onze beveiligers dagelijks aanwezig voor toezicht, dervingspreventie, facilitair beheer en bedrijfshulpverlening. 

Joost van Dijk | Accountmanager

"A.s.r. real estate en Scorpions werken al ruim 9 jaar samen als team binnen het winkelcentrummanagement van winkelcentrum Hoge Vucht te Breda. Scorpions is een onmisbare schakel om het functioneren van het winkelcentrum op de gebieden schoon, heel en veiliger tot een succes te maken. Zowel de huurders als de stakeholders in- en rondom het winkelgebied zien Scorpions fungeren als spin in het web en dragen bij aan een optimale performance van het winkelcentrum."

2013-02-21.jpg

-

IR. Boudewijn Vermeer MRE | Asset manager

"Goede communicatie, adequaat optreden, monitoren van relevante zaken en een proactieve houding van de beveiliging zijn belangrijke aspecten die Scorpions bezit. Zij zijn het visitekaartje voor onze huurders en bezoekers. Afgelopen jaren heeft het bedrijf een zichtbare professionele ontwikkeling doorgemaakt op gebieden als ICT, verhogen vakbekwaamheid beveiligers en verdere verbetering van dienstverlening voor haar klanten. Voor a.s.r. real estate zijn deze ontwikkelingen belangrijk om Scorpions als partner te behouden voor de lange termijn. Een bedrijf dat stil blijft staat past niet in de visie van a.s.r. real estate om de beste te willen zijn en blijven. Wij zijn trots en zeer tevreden met Scorpions als sterke partner voor onze winkelcentra."

Meer casussen
futuredome-scorpions3.jpg
Futuredome Events

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de koepel van Breda, is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele locatie. De organisatie Futuredome Events organiseert exclusieve bijeenkomsten voor bedrijven en overheid.

scorpions-futuredome2.jpg
Lees verder
straatcoach.jpg
Gemeente Etten-Leur

Met onze toezichthouders / straatcoaches ondersteunen we overheden bij straatoverlast en denken we mee in langdurige oplossingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd om in gesprek te gaan met groepen, actief op te treden en signalen terug te geven aan overheden waarmee buurttrajecten gestart kunnen worden.

gemeente-etten-leur-300x168.jpg
Lees verder
qv5a7125.jpg
Gemeente Breda

Als veiligheidspartner ondersteunt Scorpions de gemeente met beveiliging, mobiliteit en toezichthouders. Dagelijks leveren we beveiligers op het stadskantoor en Vindingrijk. Daarnaast ondersteunen we met losse projecten zoals Galderse Meren, crowdmanagement en overlastbeperking.

breda.jpeg
Lees verder
breepark-scorpions.jpg
Breepark Breda

Als veiligheidspartner van Breepark in Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Naast de vaste faciliteiten als Kinepolis, Decathlon, een Kids Palace en verschillende horeca beschikt Breepark over een evenementencomplex voor 13.000 bezoekers en een buitenterrein voor 20.000 bezoekers

breepark-scorpions2.jpg
Lees verder
nico-800x507.jpg
IBM Benelux

IBM is één van de grootste IT-bedrijven in de wereld met een sterke aanwezigheid in de Benelux. Scorpions zorgt voor directiechauffeuren en persoonsbeveiligers voor dagelijks gebruik en evenementen. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is het analyseren van de omgeving.

ibm-logo-scorpions.png
Lees verder
zuitnl.jpeg
ZuitNL

Tijdens de bouw van de nieuwe sportlocatie in Etten-Leur hebben we tijdelijke camerabewaking en inbraaksysteem geleverd.

image.png
Lees verder
qv5a4097.jpg
Curio

We verzorgen sinds 2021 de BHV- en EHBO-cursussen voor docenten en studenten van Curio. Hierbij worden zowel in-company cursussen als vrije inschrijving aangeboden.

curio-01-zwart-logo-rgb.png
Lees verder
vierdaagse-scorpions.jpg
Nijmeegse Vierdaagse

Van 2018 - 2022 is Scorpions via Techno Event Services de veiligheidspartner van de Nijmeegse Vierdaagse geweest. Ieder jaar lopen er meer dan 40.000 deelnemers mee. Vanaf 03:00 uur ’s nachts zorgen we voor een veilig vertrek met gemiddeld 60 beveiligers & crew. Op de laatste dag bij de binnenkomst werken er gemiddeld 180 beveiligers & crew voor een veilige doorstroming en toezicht op de tribunes.

logovierdaagse.png
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.