ASR Real Estate

In winkelcentrum Hoge Vucht zorgen we dagelijks voor een veilige en gastvrije winkelomgeving.

asr real estate
2019 08 2016.20.53

Als veiligheidspartner zijn onze beveiligers dagelijks aanwezig voor toezicht, dervingspreventie, facilitair beheer en bedrijfshulpverlening. 

Joost van Dijk | Accountmanager

"A.s.r. real estate en Scorpions werken al ruim 9 jaar samen als team binnen het winkelcentrummanagement van winkelcentrum Hoge Vucht te Breda. Scorpions is een onmisbare schakel om het functioneren van het winkelcentrum op de gebieden schoon, heel en veiliger tot een succes te maken. Zowel de huurders als de stakeholders in- en rondom het winkelgebied zien Scorpions fungeren als spin in het web en dragen bij aan een optimale performance van het winkelcentrum."

2013 02 21

-

IR. Boudewijn Vermeer MRE | Asset manager

"Goede communicatie, adequaat optreden, monitoren van relevante zaken en een proactieve houding van de beveiliging zijn belangrijke aspecten die Scorpions bezit. Zij zijn het visitekaartje voor onze huurders en bezoekers. Afgelopen jaren heeft het bedrijf een zichtbare professionele ontwikkeling doorgemaakt op gebieden als ICT, verhogen vakbekwaamheid beveiligers en verdere verbetering van dienstverlening voor haar klanten. Voor a.s.r. real estate zijn deze ontwikkelingen belangrijk om Scorpions als partner te behouden voor de lange termijn. Een bedrijf dat stil blijft staat past niet in de visie van a.s.r. real estate om de beste te willen zijn en blijven. Wij zijn trots en zeer tevreden met Scorpions als sterke partner voor onze winkelcentra."

Wat wij voor ASR Real Estate gedaan hebben...

Hospitality & Facility

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriend...

Lees verder
Meer casussen
straatcoach
Gemeente Etten-Leur

Met onze toezichthouders / straatcoaches ondersteunen we overheden bij straatoverlast en denken we mee in langdurige oplossingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd om in gesprek te gaan met groepen, actief op te treden en signalen terug te geven aan overheden waarmee buurttrajecten gestart kunnen worden.

gemeente etten leur 300x168
Lees verder
nico 800x507
IBM Benelux

IBM is één van de grootste IT-bedrijven in de wereld met een sterke aanwezigheid in de Benelux. Scorpions zorgt voor directiechauffeuren en persoonsbeveiligers voor dagelijks gebruik en evenementen. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is het analyseren van de omgeving.

ibm logo scorpions
Lees verder
futuredome scorpions3
Futuredome Events

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de koepel van Breda, is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele locatie. De organisatie Futuredome Events organiseert exclusieve bijeenkomsten voor bedrijven en overheid.

scorpions futuredome2
Lees verder
conceptgod scorpions 8694
NAC Breda

Als veiligheidspartner van NAC Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Scorpions is in 1996 bij NAC begonnen met de beveiliging en langzaam uitgegroeid tot complete partner met onder andere beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten en technische ondersteuning.

542px logo nac breda
Lees verder
breepark scorpions
Breepark Breda

Als veiligheidspartner van Breepark in Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Naast de vaste faciliteiten als Kinepolis, Decathlon, een Kids Palace en verschillende horeca beschikt Breepark over een evenementencomplex voor 13.000 bezoekers en een buitenterrein voor 20.000 bezoekers

breepark scorpions2
Lees verder
qv5a7125
Gemeente Breda

Als veiligheidspartner ondersteunt Scorpions de gemeente met beveiliging, mobiliteit en toezichthouders. Dagelijks leveren we beveiligers op het stadskantoor en Vindingrijk. Daarnaast ondersteunen we met losse projecten zoals Galderse Meren, crowdmanagement en overlastbeperking.

breda
Lees verder
zuitnl
ZuitNL

Tijdens de bouw van de nieuwe sportlocatie in Etten-Leur hebben we tijdelijke camerabewaking en inbraaksysteem geleverd.

image
Lees verder
2018 06 2407.26.52 3
Koninklijke Nederlands Hockey Bond

Wij verzorgen de beveiligings- en mobiliteitsdiensten voor alle professionele evenementen van de KNHB, waaronder FIH Pro League, Champions Trophy, European Hockey League, EK en WK. Met locaties in o.a. Utrecht, Rotterdam en Amstelveen zorgen we voor een optimale verkeersbegeleiding en gastvrije ontvangst.

knhb
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm
542px logo nac breda
breepark scorpions2
gemeente etten leur 300x168
logovierdaagse
futuredrome breda
curio 01 zwart logo rgb
logo whholdingdark