Gemeente Breda

Als veiligheidspartner ondersteunt Scorpions de gemeente met beveiliging, mobiliteit en toezichthouders. Dagelijks leveren we beveiligers op het stadskantoor en Vindingrijk. Daarnaast ondersteunen we met losse projecten zoals Galderse Meren, crowdmanagement en overlastbeperking.

breda.jpeg
kevin.png

Stadskantoor

Dagelijks levert Scorpions beveiligers op het stadskantoor van Breda en Vindingrijk (onderdeel van ATEA). De beveiligers zijn het visitekaartje van de gemeente en lopen vrij rond in de publiekshal om ondersteuning te bieden. De voornaamste taak is het toezien op de orde in de publiekshal en het waarborgen van de veiligheid van medewerkers en bezoekers. 

De beveiligers houden door hun aanwezigheid bezoekers af van sociaal hinderlijk of grensoverschrijdend gedrag. Zij kunnen tevens omgaan met bezoekers met afwijkend gedrag (gedragsstoornis). Door proactief en gastvrij bezoekers te benaderen wordt op toegankelijke wijze contact gelegd om escalatie te voorkomen. Bij calamiteiten neemt de beveiliging de regie en de-escaleert de situatie. Desgewenst voert de beveiliging ordegesprekken.

qv5a7157.jpg

Coronahosts

Gedurende de coronaperiode leveren we coronahosts op verschillende locaties binnen de gemeente om de burgers te attenderen op de regels. Daarnaast ondersteunen we ondernemers met het handhaven van de geldende regels. In winkelgebieden begeleiden we bezoekersstromen en assisteren we winkeliers met wachtrijmanagement. 

De functie is bedoeld ter ondersteuning van toezicht & handhaving, waarbij het primaire doel is om ondersteuning te bieden aan ondernemers met het vormgeven van beheersmaatregelen. Hiermee neemt de gemeente een proactieve rol in het ondersteunen, naast het handhaven en kan men op- en afschalen wanneer nodig is.

img_9745.jpeg

Galderse Meren

Galderse Meren is de recreatieplas ten zuiden van Breda. In de zomerperiode wordt het gebied bij warm weer bezocht door duizenden bezoekers uit regio Breda. Om de veiligheid van de burgers te garanderen verzorgt Scorpions het crowd management met verkeersregelaars, beveiliging, crowd support en EHBO'ers. 

Door een multidisciplinaire samenwerking met de politie, handhaving en reddingsbrigade zorgen we tijdige interventies en gebiedsafscherming. Dit houdt o.a. in dat er meerdere malen per jaar de toegangswegen afgesloten worden als de volledige capaciteit bereikt is.

Meer casussen
futuredome-scorpions3.jpg
Futuredome Events

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de koepel van Breda, is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele locatie. De organisatie Futuredome Events organiseert exclusieve bijeenkomsten voor bedrijven en overheid.

scorpions-futuredome2.jpg
Lees verder
straatcoach.jpg
Gemeente Etten-Leur

Met onze toezichthouders / straatcoaches ondersteunen we overheden bij straatoverlast en denken we mee in langdurige oplossingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd om in gesprek te gaan met groepen, actief op te treden en signalen terug te geven aan overheden waarmee buurttrajecten gestart kunnen worden.

gemeente-etten-leur-300x168.jpg
Lees verder
breepark-scorpions.jpg
Breepark Breda

Als veiligheidspartner van Breepark in Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Naast de vaste faciliteiten als Kinepolis, Decathlon, een Kids Palace en verschillende horeca beschikt Breepark over een evenementencomplex voor 13.000 bezoekers en een buitenterrein voor 20.000 bezoekers

breepark-scorpions2.jpg
Lees verder
nico-800x507.jpg
IBM Benelux

IBM is één van de grootste IT-bedrijven in de wereld met een sterke aanwezigheid in de Benelux. Scorpions zorgt voor directiechauffeuren en persoonsbeveiligers voor dagelijks gebruik en evenementen. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening is het analyseren van de omgeving.

ibm-logo-scorpions.png
Lees verder
zuitnl.jpeg
ZuitNL

Tijdens de bouw van de nieuwe sportlocatie in Etten-Leur hebben we tijdelijke camerabewaking en inbraaksysteem geleverd.

image.png
Lees verder
qv5a6989.jpg
ASR Real Estate

In winkelcentrum Hoge Vucht zorgen we dagelijks voor een veilige en gastvrije winkelomgeving.

asr-real-estate.png
Lees verder
qv5a4097.jpg
Curio

We verzorgen sinds 2021 de BHV- en EHBO-cursussen voor docenten en studenten van Curio. Hierbij worden zowel in-company cursussen als vrije inschrijving aangeboden.

curio-01-zwart-logo-rgb.png
Lees verder
vierdaagse-scorpions.jpg
Nijmeegse Vierdaagse

Van 2018 - 2022 is Scorpions via Techno Event Services de veiligheidspartner van de Nijmeegse Vierdaagse geweest. Ieder jaar lopen er meer dan 40.000 deelnemers mee. Vanaf 03:00 uur ’s nachts zorgen we voor een veilig vertrek met gemiddeld 60 beveiligers & crew. Op de laatste dag bij de binnenkomst werken er gemiddeld 180 beveiligers & crew voor een veilige doorstroming en toezicht op de tribunes.

logovierdaagse.png
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.