NAC Breda

Als veiligheidspartner van NAC Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Scorpions is in 1996 bij NAC begonnen met de beveiliging en langzaam uitgegroeid tot complete partner met onder andere beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten en technische ondersteuning.

542px-logo_nac_breda.png

Per wedstrijd zijn er gemiddeld 80 tot 130 werknemers van Scorpions actief rondom NAC om de bezoekers goed te begeleiden. Vanuit de commandopost worden deze personen samen met de veiligheidscoördinator van NAC aangestuurd. Door een hechte samenwerking worden incidenten meteen opgespoord en afgehandeld.

Door deze goede samenwerking is jaren geleden al besloten om niet langer politie in uniform in te zetten in het stadion. Met deze stap is de politie ook teruggetrokken uit de commandopost en wordt dit overgelaten aan NAC en Scorpions. Door te overleggen op strategisch en operationeel niveau weten partijen wat ze van elkaar kunnen verwachten en wordt er snel op elkaar ingespeeld. 

stewards-nac-scorpions.jpg

Leon Aerssens | Hoofd Veiligheid, Facilitair en Inkoop

" Door de lange samenwerking met Scorpions hebben we een optimale mix van veiligheid en gastheerschap kunnen introduceren. Hierdoor kunnen we functioneren op het hoogste niveau met ketenpartneres, waaronder gemeente en politie om de veiligheid te blijven garanderen."

Gastheerschap

Na de wedstrijd gaat het feest bij NAC gewoon door. Scorpions verzorgt de ontvangst bij zowel Café Beatrix als de Cordial en de Parel van het Zuiden. 

conceptgod_scorpions-8819.jpg
nac-commandpost.jpg

Technische ondersteuning

Iedere wedstrijd kijken er meerdere camerabedienaars mee in en rondom het stadion om de veiligheid te waarborgen. Met meer dan veertig domecamera’s wordt gekeken naar bezoekersgedrag, aanlooproutes en verkeersveiligheid. Gedurende de wedstrijd worden de tribunes continu gemonitord en wordt onacceptabel gedrag teruggezocht en opgeslagen voor verwerking. Door snelle communicatie met de bijstandsteams in het stadion worden personen meteen aangesproken en gegevens genoteerd waar nodig.

Kom eens kijken!

Wilt u een keer naar NAC komen als onze gast om een rondleiding te krijgen en een wedstrijd bij te wonen?

Meer casussen
straatcoach.jpg
Gemeente Etten-Leur

Met onze toezichthouders / straatcoaches ondersteunen we overheden bij straatoverlast en denken we mee in langdurige oplossingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd om in gesprek te gaan met groepen, actief op te treden en signalen terug te geven aan overheden waarmee buurttrajecten gestart kunnen worden.

gemeente-etten-leur-300x168.jpg
Lees verder
qv5a4097.jpg
Curio

We verzorgen sinds 2021 de BHV- en EHBO-cursussen voor docenten en studenten van Curio. Hierbij worden zowel in-company cursussen als vrije inschrijving aangeboden.

curio-01-zwart-logo-rgb.png
Lees verder
zuitnl.jpeg
ZuitNL

Tijdens de bouw van de nieuwe sportlocatie in Etten-Leur hebben we tijdelijke camerabewaking en inbraaksysteem geleverd.

image.png
Lees verder
futuredome-scorpions3.jpg
Futuredome Events

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de koepel van Breda, is tegenwoordig in gebruik als multifunctionele locatie. De organisatie Futuredome Events organiseert exclusieve bijeenkomsten voor bedrijven en overheid.

scorpions-futuredome2.jpg
Lees verder
2018-06-2407.26.52-3.jpg
Koninklijke Nederlands Hockey Bond

Wij verzorgen de beveiligings- en mobiliteitsdiensten voor alle professionele evenementen van de KNHB, waaronder FIH Pro League, Champions Trophy, European Hockey League, EK en WK. Met locaties in o.a. Utrecht, Rotterdam en Amstelveen zorgen we voor een optimale verkeersbegeleiding en gastvrije ontvangst.

knhb.png
Lees verder
vierdaagse-scorpions.jpg
Nijmeegse Vierdaagse

Van 2018 - 2022 is Scorpions via Techno Event Services de veiligheidspartner van de Nijmeegse Vierdaagse geweest. Ieder jaar lopen er meer dan 40.000 deelnemers mee. Vanaf 03:00 uur ’s nachts zorgen we voor een veilig vertrek met gemiddeld 60 beveiligers & crew. Op de laatste dag bij de binnenkomst werken er gemiddeld 180 beveiligers & crew voor een veilige doorstroming en toezicht op de tribunes.

logovierdaagse.png
Lees verder
qv5a7125.jpg
Gemeente Breda

Als veiligheidspartner ondersteunt Scorpions de gemeente met beveiliging, mobiliteit en toezichthouders. Dagelijks leveren we beveiligers op het stadskantoor en Vindingrijk. Daarnaast ondersteunen we met losse projecten zoals Galderse Meren, crowdmanagement en overlastbeperking.

breda.jpeg
Lees verder
breepark-scorpions.jpg
Breepark Breda

Als veiligheidspartner van Breepark in Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Naast de vaste faciliteiten als Kinepolis, Decathlon, een Kids Palace en verschillende horeca beschikt Breepark over een evenementencomplex voor 13.000 bezoekers en een buitenterrein voor 20.000 bezoekers

breepark-scorpions2.jpg
Lees verder
Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png