img_5f5280breed[1].jpg

Contact

Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaande formulier en we reageren zo snel mogelijk!

Hoofdkantoor

Nijverheidsweg 5K
4879AP Etten-Leur

Afd. projectmanagement planning@scorpions.nl
Kantoor Breda

Bavelseparklaan 10
4817 ZX Breda

Waar heeft u een vraag over

Waarom beveiliging inhuren via Scorpions Security?

Onze service staat bekend om zijn hoge kwaliteit en continuïteit. Vanuit onze jarenlange ervaring geven we praktisch advies en leveren we diensten om ervoor te zorgen dat organisaties op het hoogste niveau kunnen functioneren. Dit doen we door korte lijnen te houden en snel met elkaar te schakelen. U krijgt bij Scorpions ervaren proactieve beveiligers, die meedenken en ontzorgen. Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die zorgen dat we ons werk goed doen.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van beveiliging

De kosten van beveiliging zijn afhankelijk van de type beveiliger, kwalificaties die benodigd zijn en de CAO. We kijken graag samen naar de optimale invulling.

Kan ik ook persoonlijke beveiliging inhuren?

Ja, Scorpions levert persoonsbeveiligers. Zij zorgen voor het welzijn van personen door predictive profiling, route analyse, veiligheidsscan en bescherming.

Wanneer moet er beveiliging worden ingehuurd voor een feest/evenement?

Het inhuren van beveiliging kan verplicht zijn via de evenementenvergunning van de gemeente of om het eigen veiligheidsgevoel te verhogen. Beveiligers zorgen voor een veilig entree, ondersteunen bij medische incidenten en assisteren bij calamiteiten. Door het inzetten van een beveiliger heeft u daardoor meerdere risico’s en scenario’s afgedekt, waardoor uw veilig kunt feesten.

Kan ik bij Scorpions Security ook terecht voor het inhuren van objectbeveiligers?

Ja, we leveren objectbeveiligers. We beveiligen onder andere kantoren, fabrieken, distributiecentra, winkelcentra en overheidsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we samen naar de juiste match van beveiligers om optimaal te ondersteunen.

Werkt Scorpions Security landelijk?

Scorpions heeft in meerdere provincies mogelijkheden, maar heeft de beste dekking in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland

Wat is objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we alle maatregelen om diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Dit kan een combinatie van technische en organisatorische oplossingen zijn zoals een beveiliger, mobiele surveillance, toegangsautorisatie en cameratoezicht.

Kan ik bij Scorpions Security ook terecht voor objectbeveiliging?

Ja, Scorpions is gespecialiseerd in objectbeveiliging. We beveiligen onder andere kantoren, fabrieken, distributiecentra, winkelcentra en overheidsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we samen naar de juiste match van beveiligers om optimaal te ondersteunen.

Zijn de objectbeveiligers van Scorpions gecertificeerd?

Al onze beveiligers zijn gecertificeerd conform de WPBR, daarnaast geven we onze beveiligers extra opleidingen zoals BHV, Ploegleider, BBMI, VCA, agressietraining en hospitalitytraining. Per opdracht kijken we samen naar de benodigde kwalificaties om onze beveiligers perfect aan te laten sluiten op uw eisen om optimaal te ondersteunen.

Contactformulier

Met veel plezier werken wij voor...

Een greep uit onze klanten met wie wij vaak al jarenlang samenwerken.

ibm.jpg
542px-logo_nac_breda.png
breepark-scorpions2.jpg
gemeente-etten-leur-300x168.jpg
logovierdaagse.png
futuredrome-breda.png
curio-01-zwart-logo-rgb.png
logo-whholdingdark.png