Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Crowd control| Scorpions Security

Bij evenementen voor grote aantallen mensen is crowd management een belangrijk aspect. Scorpions Security helpt u met de juiste voorbereidingen en uitvoering van de beveiliging.

Een evenement organiseren vereist veel voorbereiding en planning. Zeker op veiligheidsgebied dienen alle scenario’s te worden uitgedacht om de veiligheid van de bezoekers en medewerkers te garanderen. Scorpions Security denkt met u mee en bekijkt het veiligheidsaspect van alle kanten. Bijvoorbeeld op het gebied van crowd management. Of u nou simpelweg eens wilt sparren over veiligheidsvraagstukken of volledig ontzorgd wil worden? Plan dan een kennismaking in.

Neem contact op

 

Wat is crowd management?

Publieke evenementen hebben vaak grote hoeveelheden bezoekers. Het veiligheidsaspect is zeker bij dit soort evenementen ontzettend belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat al die mensen zich op een veilige manier bewegen over het terrein, onder alle omstandigheden? Crowd management is dan van cruciaal belang. Crowd management dicteert hoe u omgaat met de grote publieksstromen binnen en rondom het terrein of gebouw. 

De basis van een goede crowd management ligt in de voorbereidings- en planningsfase. Een goed veiligheidsplan om alle mogelijke scenario’s in kaart te brengen. Orde en veiligheid zijn in geval van grote mensenmassa’s cruciaal. Daarom is het belangrijk om precies te bedenken hoe de mensenmassa zich moet bewegen. Goede bewegwijzering, volgorde of locatie van optredens, een goede verdeling van publiek. Het zijn slechts enkele voorbeelden die horen bij het nadenken over crowd control.

Crowd control: wat kunt u verwachten?

Zoals gezegd vereist crowd control een goede voorbereidingsfase. Het is dus belangrijk om goed te weten en begrijpen wat er op u afkomt. Hoe voorkom je dat er niet teveel mensen op één plek blijven hangen? Wat als dat wel het geval is en er zich een noodsituatie voordoet? Wat doen mensen als er zich een noodsituatie voordoet en er paniek ontstaat? Hoe zorg je voor goede toegang van hulpdiensten? 

Deze en vele andere vragen worden door de experts van Scorpions Security gesteld en beantwoord. Wij kijken met u mee door iedere stap van het evenement om te bepalen wat er moet gebeuren om de veiligheid van iedere bezoeker te garanderen. Wij stellen het veiligheidsplan op en brengen dit tevens op de dag (of dagen) van het evenement tot uitvoering. Met goed opgeleide beveiligers, verkeersbegeleiders, stewards, EHBO’ers en brandwachten en meer. Uw gehele veiligheidsorganisatie is bij ons in goede handen.

Veiligheid op maat

Ieder evenement is uniek en vereist een andere aanpak. Wij maken daarom voor iedere opdracht een geheel nieuw veiligheidsplan. Zo weet u zeker dat ieder detail op het gebied van de beveiliging van uw evenement onze aandacht heeft. Met ruim 25 jaar ervaring in de beveiliging weten we precies wat uw evenement nodig heeft om de veiligheid van alle gasten te garanderen. U kunt de beveiliging van uw evenement met een gerust hart aan ons overlaten. 

De kernwaarden van Scorpions Security

In 1995 werd Scorpions Security opgericht met als visie het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Onze bijpassende missie is daarom ook: “Het creëren van een veiliger samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.”

Om dit waar te maken heeft beveiligingsbedrijf Scorpions Security vier kernwaarden die invloed hebben op de dagelijkse manier van werken van ons bedrijf.

Daadkracht. Integriteit. Gastgerichtheid. Maatschappelijke betrokkenheid.

Samenwerken met beveiligingsbedrijf Scorpions Security?

Met bovenstaande vier kernwaarden gaan wij iedere veiligheidskwestie aan. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op of kijk op onze pagina over ‘Kernwaarden. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

 

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen