Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Brandwachten

Brandwachten

Steeds meer gemeenten en opdrachtgevers eisen dat gediplomeerde brandwachten een onderdeel vormen van het totale beveiligingsconcept. Ook bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen stellen de inzet van een brandwacht steeds vaker verplicht. Voor dit doel heeft Scorpions eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten in dienst.

Preventie en service

De brandwachten van Scorpions beschikken over een gedegen opleiding en hebben hun ervaring en kennis opgedaan in beroeps- en vrijwillige brandweerkorpsen. Het zijn stuk voor stuk specialisten die hun vak goed verstaan. Zij zijn onder andere in te zetten bij evenementen en andere gelegenheden waarbij de overheid, verzekeringsmaatschappij of eigen beleid dit vereisen. Ook kunt u de brandwachten van Scorpions inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Werkzaamheden aan uw eigen brandmeldsystemen
  • Levering van kleine blusmiddelen
  • Advisering bij het opstellen van veiligheids- of calamiteitenplannen

Schadebeperking

Naast het verkleinen van het risico op brand speelt de brandwacht eveneens een belangrijke rol in het beperken van de schade als er zich alsnog een calamiteit voordoet. De brandwacht zorgt ervoor dat de evacuatie in goede banen geleid wordt, legt contact met de hulpdiensten, en zet zich in om het vuur te bestrijden.

Iedere locatie is anders en daarom gaan wij graag met u in overleg om samen te bekijken welke stappen er in uw locatie gezet dienen te worden en hoe Scorpions hieraan kan bijdragen.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.