Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Een groene kerstgroet

Het einde van het jaar nadert en daarom wil onze directeur Pieter graag nog een korte boodschap met u delen. Over een turbulent jaar en een gezonde toekomst.

2020 is niet het jaar geworden, waar we allemaal op gehoopt hadden. Corona heeft de wereld in zijn greep en heeft afgelopen jaar ons allen getroffen. Ook de kerstperiode is hierdoor anders dan we hoopten. In plaats van kerstmarkten, ijsbanen en evenementen moeten we een pas op de plaats nemen en thuis blijven.

Ik ben daarom ook erg trots dat onze medewerkers de afgelopen maanden zich zo flexibel en positief hebben opgesteld om, ondanks de risico’s, onze relaties te blijven ondersteunen. In onze branche hebben we niet de luxe om thuis te blijven, omdat de veiligheid niet in geding mag komen. Dat vroeg ook om aanpassingsvermogen om nieuwe procedures mee op te pakken en klanten te blijven ondersteunen met nieuwe oplossingen.

Bij onze relaties hebben we ook veel uitdagingen gezien. De lockdowns hebben een grote impact op de evenementen en horeca, maar ook op de inzet die gemeentes en politie leveren. In moeilijke situaties moet er toch opgetreden worden en dat vraagt om geduld en standvastigheid, wat niet makkelijk moet zijn.

In deze tijden vergeten we bijna nog een ander probleem, waar we vanuit Scorpions toch nog een lichtje op willen schijnen en dat is het klimaat. Samen moeten we de wereld vergroenen en met meer tijd thuis kunnen we daar ook aan helpen. Wij zijn partner geworden van Trees for All om onze CO2 uitstoot van alle reisbewegingen van onze werknemers te compenseren, daarnaast hebben we onze relaties geprobeerd te inspireren met een eigen kerstboompje om thuis te laten groeien. Het boompje is nu klein, maar groeit binnen tien jaar uit tot drie meter en laten we hopen dat de wereld tegen die tijd ook een stuk groener is voor de nieuwe generatie.

Namens het hele Scorpions team wens ik u fijne kerstdagen en een gezond 2021!

Pieter van den Broek

Trees for all

Op www.treesforall.nl kunt u uw eigen CO2 bijdrage berekenen en kijken hoe u kunt helpen.

Meer informatie?

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang ieder kwartaal een update met nieuwe artikelen.

Scorpions Nieuwsbrief

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder