Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Gastvrij en professioneel

Hospitality

Soms is het niet wenselijk om een V’tje bij de voordeur te hebben, want u wilt een open en vriendelijke uitstraling hebben zonder beveiliging. Dan zijn onze receptionisten en hostessen een ideale oplossing. Zij zijn opgeleid met veiligheidstrainingen zoals weerbaarheidstraining, BHV en Ploegleider, zodat ze zelfstandig kunnen handelen. Voor uw bezoeker niet alleen een gastvrije uitstraling in een dagelijkse situatie, maar tegelijkertijd een onzichtbaar veiligheidsnet wanneer de situatie daar om vraagt.

Receptiediensten

Een vriendelijk gezicht bij uw voordeur zorgt meteen voor een glimlach bij uw relatie. Onze receptionist zorgt voor een nette ontvangst van uw bezoekers en zorgt dat ze niets tekort komen terwijl ze wachten. 

De beste ontvangst

Hostessen

Bij uw entree is het niet altijd gewenst om alleen beveiligers te hebben, maar om gasten te ontvangen met gastheren en gastvrouwen. De hosts en hostessen van Scorpions hebben een vriendelijke uitstraling en een uitstekend humeur om uw gasten welkom te heten en verder te helpen.

Beheer zoals het hoort

Huismeesters

Huismeesters, ook wel bekend als conciërges, beheerders of facilitair medewerker. Vele namen voor een onmisbare schakel in het beheer van uw locatie. Onze huismeesters zorgen voor een schoon, werkend en veilige locatie, zodat u kan genieten, wonen en ondernemen.

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en ons zien werken?