Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Huismeesterdiensten

Huismeesters, ook wel bekend als conciërges, beheerders of facilitair medewerker. Vele namen voor een onmisbare schakel in het beheer van uw locatie. Onze huismeesters zorgen voor een schoon, werkend en veilige locatie, zodat u kan genieten, wonen en ondernemen.

Maak kennis met de alleskunner!

Facilitaire ondersteuning zoals het hoort

Onderhoud

De huismeester verzorgt zelf het klein onderhoud op de locatie, zoals reparaties en vervangingen. Door een eigen werkset en reserve onderdelen kan hij snel handelen om de locatie tip-top te houden. Bij specialistisch werk kan hij gecontracteerde onderhoudspartijen inschakelen en controleert hij het geleverde werk.

Altijd bereikbaar en sociaal

De huismeester is een vast aanspreekpunt op de locatie. Door een vast rooster weten bewoners of werknemers wanneer de huismeester aanwezig is en kunnen ze hem aanspreken. Via een eigen e-mailadres en telefoonnummer is de huismeester altijd te bereiken om meldingen door te geven. Daarnaast kan er gecommuniceerd worden via ons online portaal Mijn Scorpions waar alle werkzaamheden bijgehouden worden. 

Veiligheid voorop

Onze huismeesters beschikken standaard over VCA, Beheerder Brandmeldinstallatie en BHV (ploegleider). Zo kunnen ze meteen ondersteunen bij incidenten en verzorgen ze het preventief onderhoud van de installaties. In combinatie met onze opvolgingsdienst is uw locatie 24/7 gedekt.

Centraal beheer van uw locatie

Alle informatie online voor een optimale samenwerking

Alle informatie online

Met ons portaal Mijn Scorpions heeft u altijd toegang tot uw gegevens en onze activiteiten. Online vindt u een overzicht van uw locaties, onze activiteiten en lopende afspraken. U kunt zelf meldingen aanmaken voor de huismeester die opgepakt moeten worden. Daarnaast houden we u altijd op de hoogte per e-mail.

Veiligheidsanalyses en kostenbesparingen

Via Mijn Scorpions kunt u online al onze activiteiten terug kijken en exporteren naar Excel om te analyseren. Door op tijd problemen te analyseren kunnen onnodige onkosten voorkomen worden. Terugkomende reparaties en storingen kunnen snel gefilterd worden, zodat er op tijd ingegrepen kan worden.

Online analyseren van facilitaire gegevens

Ideaal voor centraal beheer

Via Mijn Scorpions kunt u een onbeperkt aantal projecten managen. Iedere locatie is apart te koppelen zodat meerdere gebouwbeheerders samen kunnen werken met één centrale administratie of facilitair manager die overal in kan.

Mobiele surveillance

24/7 gedekt voor zowel veiligheid als facilitaire ondersteuning

Als u een huismeester afneemt wordt u automatisch aangesloten bij onze mobiele surveillance. Zo bent u 24/7 verzekerd van ondersteuning bij calamiteiten. Onze opvolging rijdt op onder andere de volgende meldingen:

  • Inbraak-, brand- en lekkagemeldingen.
  • Ondersteunen bij noodsituaties zoals vastzittende lift of stroomstoring.
  • Repareren / vervangen van installaties die niet kunnen wachten.
  • Aansturen van onderhoudspartijen en controleren werkzaamheden.

Om kosten te voorkomen maken we met u afspraken wanneer we rijden en ontvangt u na iedere uitruk een gespecificeerd rapport met onze werkzaamheden.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen

Aanvullende diensten

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Recherche

Twijfelt u aan de juistheid van de administratie of verdwijnt er soms voorraad? Wellicht is er meer aan de hand.

Lees verder

Receptiediensten

U krijgt één kans om een goede indruk te maken. Wij helpen u met het inrichten van processen en diensten voor de beste uitstraling.

Lees verder

Liever een kop koffie drinken?

Bel ons op 076-5022564 en we komen bij u langs!