Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Receptiediensten

Receptiediensten

Een vriendelijk gezicht bij uw voordeur zorgt meteen voor een glimlach bij uw relatie. Onze receptionist zorgt voor een nette ontvangst van uw bezoekers en zorgt dat ze niets tekort komen terwijl ze wachten.

Gecertificeerd en ervaren

Onze receptionisten passen zich aan naar uw wensen. Zij kunnen opgeleid worden met BHV, EHBO, Ploegleider BHV, beheerder BMI en preventiemedewerker om ervoor te zorgen dat ze u kunnen ondersteunen waar nodig is op veiligheidsgebied, zonder in te leveren op gastvrijheid.

Veiligheid op maat

Onze receptionisten zijn breed inzetbaar voor alle soorten objecten, zoals hotels, kantoren, musea en industrie. Afhankelijk van uw behoefte kunnen onder andere de volgende taken uitgevoerd worden:

  • Het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers;
  • In- en uitgangscontrole;
  • Telefoongesprekken aannemen en verwerken;
  • Licht administratieve werkzaamheden zoals postverwerking;
  • Gereed maken van ontbijt;
  • Check-in en check-out van gasten.

Rapportage

Scorpions schrijft dagelijks een rapportage zodat u altijd op de hoogte bent van bijzonderheden die zich hebben voorgedaan. Tevens werken wij het liefst met een vast team van medewerkers op een locatie, zodat er een bekend gezicht rondloopt. Dit geeft vertrouwen bij uw medewerkers, omdat ze de medewerkers van Scorpions persoonlijk kennen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ongewenste personen effectiever kunnen worden aangepakt.

Optimaal functioneren

Scorpions denkt met u mee vanaf het beginpunt. We bekijken in iedere specifieke situatie hoe het object zo optimaal mogelijk kan functioneren en welke rol er hierin voor ons is weggelegd.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.