Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Slide

Klant vertelt: ASR Real Estate

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate:

In de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig jubileum namens het winkel-centrummanagement team van a.s.r. real estate!

A.s.r. real estate en Scorpions werken al ruim 9 jaar samen als team binnen het winkelcentrummanagement van winkelcentrum Hoge Vucht te Breda. Scorpions is een onmisbare schakel om het functioneren van het winkelcentrum op de gebieden schoon, heel en veiliger tot een succes te maken. Zowel de huurders als de stakeholders in- en rondom het winkelgebied zien Scorpions fungeren als spin in het web en dragen bij aan een optimale performance van het winkelcentrum.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Goede communicatie, adequaat optreden, monitoren van relevante zaken en een proactieve houding van de beveiliging zijn belangrijke aspecten die Scorpions bezit. Zij zijn het visitekaartje voor onze huurders en bezoekers. Afgelopen jaren heeft het bedrijf een zichtbare professionele ontwikkeling doorgemaakt op gebieden als ICT, verhogen vakbekwaamheid beveiligers en verdere verbetering van dienstverlening voor haar klanten. Voor a.s.r. real estate zijn deze ontwikkelingen belangrijk om Scorpions als partner te behouden voor de lange termijn. Een bedrijf dat stil blijft staat past niet in de visie van a.s.r. real estate om de beste te willen zijn en blijven. Wij zijn trots en zeer tevreden met Scorpions als sterke partner voor onze winkelcentra.

Ga zo door en op naar de volgende 25-jaar!

Ir. Boudewijn Vermeer MRE

Sector 
Winkels

Functie 
Asset manager

Aandachtsgebied 
Winkelcentra

Joost van Dijk

Sector 
Winkels

Functie 
Accountmanager

Aandachtsgebied 
Winkelcentra

Lees meer verhalen

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Klant vertelt: ASR Real Estate

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate.
Lees verder

Werknemers vanaf het begin

Vaste werknemers zijn essentieel voor het bieden van continuïteit en kwaliteit. Wij mogen ons gelukkig prijzen met werknemers uit de eerste jaren van Scorpions die nog steeds bij ons werken.
Lees verder

Waar komt onze naam vandaan?

Waar komt onze naam vandaan? Had Wilbert een ervaring gehad met een Schorpioen of een dierenwinkel in gelopen?
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief