Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Klant vertelt: IBM Benelux

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie IBM Benelux:

Ruim 17 jaar geleden organiseerde IBM een evenement in de Heineken Music Hall. De organisatie van dit evenement was uitbesteed en de organiserende partij had de keuze voor beveiliging laten vallen op Scorpions Security, toen nog onbekend bij IBM. Door de ervaringen op dit evenement is besloten bij het eerstvolgende evenement nogmaals gebruik te maken van Scorpions voor de beveiliging.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Wilbert van den Broek (Scorpions) en Harry van Dorenmalen (voormalig Chairman IBM Europe)

Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat Scorpions voor alle externe evenementen van IBM in de Benelux de beveiliging verzorgd. Keer op keer ontvang ik als Security Director van IBM positieve feedback van mijn klanten, zowel van het personeel van IBM als van de bezoekers van het evenement. Mede door de vaste ploeg en de vele samenwerkingen is tegenwoordig een half woord genoeg om tot een goed beveiligingsplan te komen voor alle evenementen.

In 2006 was er de behoefte aan een nieuw contract voor chauffeursdiensten en door de positieve ervaringen op evenementen is besloten Scorpions ook in te laten schrijven op deze aanbesteding. Een van de doorslaggevende factoren tijdens het toekenningsproces was de bereidheid om tot een partnerschap te komen waardoor de externe beveiliging naar een hoger niveau gebracht kon worden en IBM Security één vast aanspreekpunt heeft voor alle externe evenementen en chauffeursdiensten.

John Ruikers

Functie 
Market Security Director – IBM BeNeLux

IBM Corporate Security 

Lees meer verhalen

Scorpions België

Scorpions Security is gestart in 1996 en na 3 jaar is Scorpions België opgericht door Wilbert van den Broek, Tommy de Bruijn en Eddy Faus. Beide bedrijven groeiden hard en na verloop van tijd heeft Wilbert besloten om zich volledig op Scorpions in Nederland te richten. Scorpions België bestaat ondertussen ook alweer bijna 23 jaar...
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.
Lees verder

Bureau Control – partner met Scorpions verleden

Lex van den Muijsenberg heeft als werknemer de beginjaren van Scorpions meegemaakt en is na een aantal jaar naar de politie gegaan. In 2009 startte hij Bureau Control op, een trainingsbureau die zich richt op het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen om agressie en geweld te voorkomen. Lex vertelt over zijn jaren bij Scorpions:
Lees verder

Scorpions families: Fam. Dijck

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie de Fam. Dijck
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief