Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Slide

Klant vertelt: IBM Benelux

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie IBM Benelux:

Ruim 17 jaar geleden organiseerde IBM een evenement in de Heineken Music Hall. De organisatie van dit evenement was uitbesteed en de organiserende partij had de keuze voor beveiliging laten vallen op Scorpions Security, toen nog onbekend bij IBM. Door de ervaringen op dit evenement is besloten bij het eerstvolgende evenement nogmaals gebruik te maken van Scorpions voor de beveiliging.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Wilbert van den Broek (Scorpions) en Harry van Dorenmalen (voormalig Chairman IBM Europe)

Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat Scorpions voor alle externe evenementen van IBM in de Benelux de beveiliging verzorgd. Keer op keer ontvang ik als Security Director van IBM positieve feedback van mijn klanten, zowel van het personeel van IBM als van de bezoekers van het evenement. Mede door de vaste ploeg en de vele samenwerkingen is tegenwoordig een half woord genoeg om tot een goed beveiligingsplan te komen voor alle evenementen.

In 2006 was er de behoefte aan een nieuw contract voor chauffeursdiensten en door de positieve ervaringen op evenementen is besloten Scorpions ook in te laten schrijven op deze aanbesteding. Een van de doorslaggevende factoren tijdens het toekenningsproces was de bereidheid om tot een partnerschap te komen waardoor de externe beveiliging naar een hoger niveau gebracht kon worden en IBM Security één vast aanspreekpunt heeft voor alle externe evenementen en chauffeursdiensten.

John Ruikers

Functie 
Market Security Director – IBM BeNeLux

IBM Corporate Security

Lees meer verhalen

Te vroeg ons verlaten

In 25 jaar hebben we heel wat werknemers zien komen en gaan. Sommigen gingen voor zichzelf werken, anderen kozen voor een ander vakgebied, maar helaas hebben we ook afscheid van collega’s moeten nemen doordat ze ziek werden of onverwachts overleden zijn. Stuk voor stuk top collega’s die we nooit zullen vergeten.
Lees verder

Klant vertelt: IBM Benelux

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie IBM Benelux.
Lees verder

25 jaar betrokken

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. Eén van onze kernwaarden is daarom ook Betrokkenheid. Vanuit deze kernwaarde worden onze maatschappelijke activiteiten ondernomen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief