Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Scorpions werkt met een eigen portaal waar informatie wordt opgeslagen en gecontroleerd wordt. Door vanuit één portaal te werken met werkinstructies, roosters, urenregistratie, memo’s, acties en rapportages is de kans op fouten minimaal. Werknemers kunnen zelf feedback en klachten inschieten, die meteen de workflow van het bedrijf in gaan. Zo kunnen klachten snel opgelost worden en verbeteringen voorgedragen worden.

Als opdrachtgever heeft u 24/7 toegang tot het portaal en heeft u per locatie een dashboard waarbij u live de dagrapportage kunt meelezen terwijl deze geschreven wordt. Iedere activiteit wordt gecategoriseerd in één van onze 60 onderwerpen (huisregels, vervuiling, overlast, huisvredebreuk, storing, schade, etc.) Op basis van deze categorisering worden er automatisch managementrapportages gegenereerd die u meteen kunt opvragen.

Daarnaast biedt het portaal ondersteuning voor een facilitaire organisatie door het registeren van gevonden voorwerpen, aanmeldingen en sleuteluitgiftes. Ook BHV registraties zoals materialen, oefeningen en instructies worden beheerd in het systeem met terugkerende taken zodat we niets vergeten.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
BHV - BBMI - VCA - EHBO

Opleidingsportaal

Via het NIBHV Portaal en Mijn Scorpions zorgen we ervoor dat alle opleidingen van uw werknemers zichtbaar zijn. We zorgen voor tijdige herhalingen, zodat de kennis en ervaring geborgd blijft. Door een combinatie van klassikale lessen en e-learning zorgen we voor afwisseling.

Inplannen opleidingen

Via het opleidingsportaal heeft u overzicht in al uw medewerkers en de gevolgde cursussen. U kunt zelf nieuwe medewerkers inschrijven voor cursussen of een in-company cursus aanvragen. 

PDF - Exel - Analyses

Rapportages in alle vormen

Alle informatie in Mijn Scorpions is te exporteren naar zowel PDF als Excel. In het systeem zijn standaard rapportages opgenomen zoals incidentenoverzichten, weekrapportages en kwartaaloverzichten. Alle informatie is te analyseren zoals materiaaluitgifte, incidenten per periode, diefstallen met datum & tijdanalyse of BHV-oefeningen en materialen.

In combinatie met ons gratis BHV-portaal, opleidingsportaal en mobiele surveillance is er complete integratie van de veiligheidsprocessen. Als opdrachtgever heeft u één portaal met al uw informatie.

Ronde Controle Systeem

Scorpions Tag Guard

Bij Scorpions werken we met een eigen Ronde Controle Systeem genaamd Scorpions Tag Guard (STG). Dit systeem werkt via NFC-tags om te kunnen controleren of bepaalde ruimtes zijn gecontroleerd door de beveiliging. Scorpions Tag Guard werkt in combinatie met de werktelefoon en geeft zowel de opdrachtgever als onze teamleider inzicht in de gelopen rondes & controles. Zo weten we zeker dat de veiligheid geborgd
blijft.

Standaard bij onze dienstverlening

Tag Guard wordt gratis geleverd als onderdeel van onze dienstverlening. De beveiliging scant NFC Tags (met of zonder logo) via de telefoon. Door een aparte app kan de beveiliger extra toelichtingen of foto’s toevoegen. Al deze informatie wordt meteen geupload naar Mijn Scorpions en is inzichtelijk. Het systeem slaat informatie op de telefoon op bij verlies van internet. Zo kunnen kelders ook zonder probleem gecontroleerd worden.

Controle van apparatuur / deuren

Het systeem kan ingezet worden als rondecontrolesysteem, maar ook als tag bij belangrijke apparatuur om zeker te weten dat bepaalde controles uitgevoerd zijn. Door een foto te maken van een BMC paneel kan de surveillant aantonen dat er geen storingen actief zijn.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen