Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Veilig op bestemming aankomen

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en industrie. We adviseren zowel voor langdurige infraprojecten als voor personeelsfeesten met een paar auto’s. De adviseurs van Scorpions zorgen voor een optimaal plan; de verkeersregelaars zorgen ervoor dat alle bezoekers zorgeloos de locatie bereiken en dat de doorstroom behouden blijft. 

Wat is de beste oplossing?

Advies op maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door middel van een verkeersplan of mobiliteitsplan stroomlijnen we de verkeersstromen. Vanuit dit plan adviseren we posities en bebording om een uitstekende eerste indruk te creëren voor uw bezoekers. 

Scorpions werkt samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat u een goede indruk maakt vanaf de aankomst. We leveren matrixborden, verkeersborden, hekwerken en opvallende kunstwerken.

Veilig van A naar B

Begeleiding

U wilt uw gasten veilig van A naar B brengen en daar ondersteunen we u in met passende oplossingen. We bieden verkeersregelaars voor de standaardbegeleiding; dit kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld parkeerbeheerders die precies weten hoe ze een terrein optimaal kunnen benutten. Voor de verder gelegen locaties zetten we pendeldiensten in en voor VIP relaties zorgen we voor Valet Parking.

Vervoer op maat

Privéchauffeur

Scorpions V.I.P. Services levert gediplomeerde chauffeurs die u overal naartoe kunnen brengen, met daarbij een extra oog voor uw veiligheid. De chauffeurs zijn representatieve medewerkers die u kunnen vergezellen tijdens zakenreizen of privégelegenheden. Zij kunnen hierbij als uw chauffeur en als persoonsbeveiliger optreden.

Door hun servicegerichte houding kunnen de privéchauffeurs bovendien een hoeveelheid werk en zorg van u overnemen. U kunt hierbij denken aan het regelen van hotels, inchecken en afspraken maken. 

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en ons zien werken?