Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Directiechauffeurs

V.I.P. chauffeurs

Scorpions V.I.P. Services levert gediplomeerde chauffeurs die u overal naartoe kunnen brengen, met daarbij een extra oog voor uw veiligheid.

De privéchauffeurs van Scorpions zijn in het bezit van certificaten voor CCVD-1 privéchauffeur, Beveiliger 2, en EHBO met de aantekening reanimatie. Daarnaast zijn velen van hen gecertificeerd AED bedienaar. In combinatie met hun ruime praktijkervaring als beveiliger én beroepschauffeur bent u in veilige handen. De chauffeurs zijn representatieve medewerkers die u kunnen vergezellen tijdens zakenreizen of privégelegenheden. Zij kunnen hierbij als uw chauffeur en als persoonsbeveiliger optreden. Door hun servicegerichte houding kunnen de privéchauffeurs bovendien een hoeveelheid werk en zorg van u overnemen. U kunt hierbij denken aan het regelen van hotels, inchecken en afspraken maken.

Meer dan een chauffeur

Daarnaast bieden we chauffeurs die ook getraind zijn als persoonsbeveiliger. Ze zullen naar de buitenwereld optreden als uw chauffeur, maar zijn daarnaast getrainde persoonsbeveiligers met gekwalificeerde opleidingen in binnen- en buitenland.

 

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.