conceptgod_scorpions--8429.jpg

Verkeersregelaars

De beroepsverkeersregelaars van Scorpions zorgen ervoor dat complexe verkeersstromen in goede banen worden geleid. Zij zijn landelijk aangesteld en kunnen worden ingezet in iedere gemeente en bij diverse gelegenheden.

  • Professionele parkeerservice
  • Positieve mentaliteit
Pieter helpt u graag verder
pieter.jpg
Pieter
van den Broek
Directeur
076 5022564 Stuur ons een e-mail Contact opnemen

Positieve mentaliteit

Verkeersregelaars zijn verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het verkeer en het geven van een goede eerste indruk. Scorpions hecht hier veel waarde aan en beschikt dan ook enkel over verkeersregelaars die continu een hoge kwaliteit leveren. Onderdeel hiervan zijn professionele werkkleding, een verzorgde uitstraling en een positieve mentaliteit.

Evenementen

Bij de organisatie van evenementen zijn verkeersregelaars ideaal om grote stromen auto’s en bussen te beheersen en sturen. De verkeersregelaars van Scorpions zorgen ervoor dat alle bezoekers zorgeloos de locatie bereiken en dat de doorstroom behouden blijft. Ook biedt Scorpions professionele parkeerservice, waarbij uw gasten van de parkeerplaats naar de ingang worden begeleid.

We gaan graag met u in overleg om te bekijken hoe onze verkeersdiensten kunnen worden afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.

Veelgestelde vragen over verkeersregelaars

Nemen jullie ook mensen aan?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Dit kan zijn op het gebied van beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten, EHBO of hospitality medewerkers. Daarnaast hebben we verschillende stagemogelijkheden voor zowel MBO als HBO. Wil je meer weten? Kijk dan op www.werkenbijscorpions.nl.

Altijd veilig dankzij Scorpions Security.

Hier vind je een handig overzicht van de verschillende locaties en soorten veiligheidsdiensten die we bieden.
Meer informatie over onze diensten?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
We vertellen u er graag over!

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.