Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

De beroepsverkeersregelaars van Scorpions zorgen ervoor dat complexe verkeersstromen in goede banen worden geleid. Zij zijn landelijk aangesteld en kunnen worden ingezet in iedere gemeente en bij diverse gelegenheden.

Positieve mentaliteit

Verkeersregelaars zijn verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het verkeer en het geven van een goede eerste indruk. Scorpions hecht hier veel waarde aan en beschikt dan ook enkel over verkeersregelaars die continu een hoge kwaliteit leveren. Onderdeel hiervan zijn professionele werkkleding, een verzorgde uitstraling en een positieve mentaliteit.

Evenementen

Bij de organisatie van evenementen zijn verkeersregelaars ideaal om grote stromen auto’s en bussen te beheersen en sturen. De verkeersregelaars van Scorpions zorgen ervoor dat alle bezoekers zorgeloos de locatie bereiken en dat de doorstroom behouden blijft. Ook biedt Scorpions professionele parkeerservice, waarbij uw gasten van de parkeerplaats naar de ingang worden begeleid.

We gaan graag met u in overleg om te bekijken hoe onze verkeersdiensten kunnen worden afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.