Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

NAC is terug, en heeft jou nodig!

Scorpions > Algemeen > NAC is terug, en heeft jou nodig!

Met de promotie naar de eredivisie zijn Scorpions en NAC weer hard op zoek naar nieuwe collega’s om de stewardorganisatie en beveiligingsorganisatie te versterken. Scorpions biedt een speciaal traject waarbij een nieuwe collega meteen zijn evenementenbeveiligingspas kan halen, zodat hij buiten NAC ook breder inzetbaar is bij Scorpions. Daarnaast is er ook het standaardtraject met de stewardcursus om alleen bij NAC werkzaam te zijn.

NAC staat bekend om het Avondje NAC. Een avond vol gezelligheid met bijna 20.000 supporters. De hoofdtaak van de beveiligingsorganisatie binnen NAC is om de veiligheid te vergroten en te zorgen dat gasten veilig en snel op de juiste plek belanden. Dit houdt in dat een steward/beveiliger niet alleen verantwoordelijk is voor de kaartcontrole, maar ook voor de gehele sociale interactie daar omheen. Gasten die NAC bezoeken zijn een avondje uit en willen zonder al te veel moeite kunnen genieten van de wedstrijd. De taak van Scorpions is om de veiligheid te handhaven op zo’n manier dat de supporters er zo min mogelijk last van hebben. We verwachten daarom dat de medewerkers optreden als gastheren / gastvrouwen. Behulpzaamheid en een open houding zijn hierbij de steekwoorden.

Evenementenbeveiliger worden

Als vaste partner van o.a. NAC Breda, Breepark, Chassé Theater en vele evenementenorganisaties biedt Scorpions een leuke bijbaan als evenementenbeveiliger in de  weekenden. Als je bij ons solliciteert en aangenomen wordt rol je automatisch in de opleiding ESO (Event Security Officer). Deze opleiding bevat acht theorie avonden en een praktijkopleiding. Na het afronden ben je volwaardig evenementenbeveiliger en kan je overal ingezet worden.

Klik hier om te solliciteren als je de opleiding wil volgen

Klik hier om te solliciteren als je al opgeleid bent

Alleen steward worden

Personen die alleen bij NAC willen werken als steward worden ingeschreven op een vijfdaagse stewardcursus en behalen daarmee het stewardcertificaat om tijdens NAC wedstrijden te mogen werken.

Klik hier om te solliciteren

Al ervaring in de beveiliging? Wordt teamleider!

Voor onze evenementen, waaronder NAC, zijn we altijd op zoek naar beveiligers met leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen.

Klik hier om te solliciteren