Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Scorpions is voor opdrachtgevers een veiligheidspartner die meedenkt over complexe problemen. Wij bieden diensten, opleidingen en advies aan op alle veiligheidsgebieden. Door onze jarenlange ervaring in onder andere retail, overheid, evenementen, horeca en objecten kunnen we u concreet advies geven in veiligheid en gastheerschap zodat uw organisatie op het hoogste niveau kan functioneren zonder zorgen.

Ongestoord ondernemen

Wij zorgen voor een veilig pand

Integer

Wij vervullen onze functie adequaat, zorgvuldig en we zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die op onze schouders rusten. Nooit of te nimmer brengen we de veiligheid of het vertrouwen gegeven door de opdrachtgever in geding. Wij stimuleren onze omgeving om even onkreukbaar te zijn als ons en het uniform dat we met trots dragen representeert deze filosofie. 

Gastvrij

Onze surveillanten zijn er voor mensen als ze ons nodig hebben. Met respect, inlevingsvermogen en overtuigingskracht kunnen ze helpen om vragen te beantwoorden, uitleggen waarom een bepaalde regel geldt of een luisterend oor bieden. Door te luisteren weten ze meteen wat er speelt onder bezoekers en medewerkers en kunnen ze anticiperen. Ze weten waar de grenzen liggen, bewaken ze en verhogen ze zelfs als we kunnen.

Doorpakken

Wij geloven dat alles begint met een goede basis. Een werknemer moet in zichzelf vertrouwen en weten dat hij alle situaties goed kan oplossen. Een belangrijk aspect van het werk is bezoekers en werknemers van de locatie leren kennen en daarop aanvoelen wanneer er hulp nodig is. Daarom werken we met vaste gezichten, wel zo fijn.

Centraal beheer van uw locaties

Alle informatie online voor een optimale samenwerking
Controleer uw gegevens en check of de huidige afspraken nog kloppen.

Alle informatie online

Met ons portaal Mijn Scorpions heeft u altijd toegang tot uw gegevens en onze activiteiten. Online vindt u een overzicht van uw locaties, onze dagrapportages, diensten, service aanvragen en lopende afspraken. Daarnaast houden we u altijd op de hoogte per e-mail. 

Veiligheidsanalyses en kostenbesparingen

Via Mijn Scorpions kunt u online al onze activiteiten terug kijken en exporteren naar Excel om te analyseren. Door op tijd problemen te analyseren kunnen onnodige onkosten voorkomen worden. Wij rapporteren op zestig verschillende categorieën, van diefstal tot onderhoud, zodat we snel trends kunnen ontdekken.

Kijk al onze activiteiten terug en exporteer ze om te analyseren.

Ideaal voor centraal beheer

Via Mijn Scorpions kunt u een onbeperkt aantal projecten managen. Iedere locatie is apart te koppelen zodat meerdere gebouwbeheerders samen kunnen werken met één centrale administratie of facilitair manager die overal in kan.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen

Aanvullende diensten

Receptiediensten

U krijgt één kans om een goede indruk te maken. Wij helpen u met het inrichten van processen en diensten voor de beste uitstraling.

Lees verder

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Recherche

Twijfelt u aan de juistheid van de administratie of verdwijnt er soms voorraad? Wellicht is er meer aan de hand.

Lees verder

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder

Liever een kop koffie drinken?

Bel ons op 076-5022564 en we komen bij u langs!