Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Offerte Beveiliging

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren veiligheidspartner voor uw bedrijf, organisatie of evenement? Vraag dan een offerte voor beveiliging op bij Scorpions Security. Wij denken met onze opdrachtgevers mee over complexe problemen en situaties die betrekking hebben op veiligheid. Door onze jarenlange ervaring bij veel verschillende soort organisaties, waaronder retail, evenementen, overheid, horeca en objecten, kan Scorpions u gericht en concreet advies geven over de veiligheidssituatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een prijsindicatie voor beveiliging ontvangen?

Vraag een offerte aan

 

Offerte beveiliging: onze diensten

Een aanvraag voor een offerte voor beveiliging kan natuurlijk verschillende oorzaken en uitgangspunten hebben. Daarom zetten we graag onze belangrijkste beveiligingsdiensten voor u op een rij. Wilt u graag meer informatie over een van deze onderwerpen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@scorpions.nl of +31 (0)76 50 22 564

Objectbeveiliging & retail

Bij Scorpions Security weten we dat veiligheid bieden meer vereist dan een uniform. Wij bieden daarom een breed scala aan diensten voor objectbeveiliging & retailbeveiliging. Door inzet van onder andere toegangscontrole, receptiediensten en het uitvoeren van controlerondes signaleren we eventuele calamiteiten nog ruim voordat het mogelijk tot escalatie leidt. Zo beperken we zaken als diefstal, fraude en vandalisme tot een minimum. Onze beveiligers zijn in het bezit van een diploma Beveiliger, maar ook gecertificeerd op het gebied van BHV en EHBO.

Evenementenbeveiliging

Organiseert u een evenement? Dan is het veiligheidsaspect altijd een belangrijke factor, of u  nu een groot of klein evenement organiseert. Scorpions Security is gespecialiseerd in evenementbeveiliging, kijkt vanaf de beginfase met u mee en neemt de extra zorgen op zich. Zo kunt u, als organisator, zich bezig houden met andere zaken en kunnen bezoekers optimaal genieten van het evenement. Van crowd control tot EHBO en looproutes. Over alles denken wij na en faciliteren wij op het hoogste niveau.

Mobiele surveillance

Met onze mobiele surveillance zorgen wij voor rust en veiligheid bij uw bedrijfspand, ook buiten openingstijden die u hanteert. Wij geven u advies over de beste veiligheidstechnieken, maar passen binnen onze mobiele surveillance nog meer diensten toe. Zo is sleutelbeheer onderdeel van mobiele surveillance, doen de beveiligers van Scorpions Security de alarmopvolging en doen we tevens controles, openingen en sluitingen van het pand. 

Wilt u een overzicht van al onze diensten en de mogelijkheden voor u? Bekijk dan de pagina ‘Diensten’ voor een compleet overzicht. 

Laat u inspireren

Scorpions Security is al ruim 25 jaar voor veel bedrijven, organisaties, evenementen en overheden dé veiligheidspartner. Door de jaren heen hebben wij een veelzijdig portfolio opgebouwd van mooie casussen met veelzijdige veiligheidsaspecten. Zo is Scorpions Security al jarenlang de veiligheidspartner van NAC Breda, zowel in het stadion als daarbuiten, en hebben we verschillende grote evenementen mogen beveiligen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Bent u benieuwd naar een overzicht van enkele bijzondere veiligheidscasussen van Scorpions? Bekijk dan onze pagina ‘Casussen’. 

Vraag een offerte voor beveiliging aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de kosten voor beveiligingsdiensten van Scorpions? Vraag dan een kostenoverzicht voor beveiliging aan of neem contact met ons op via info@scorpions.nl, +31 (0)76 50 22 564 of via onze pagina ‘Contact’.

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen