Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Oog voor gevaar, gevoel voor stijl

Over Scorpions

Scorpions is in 1995 opgericht door Wilbert & Marion van den Broek, met als visie het neerzetten van een betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Deze visie is gegroeid tot het huidige bedrijf met meerdere specialisaties, die het mogelijk maken om u perfect te adviseren.

Missie

Onze missie is een veiligere samenleving te creëren door het leveren van vakbekwame en professionele mensen. Om dit waar te maken hebben we vier ijzersterke kernwaarden die onze dagelijkse werkzaamheden constant beïnvloeden.

Lees verder

 

Sociaal ondernemen

Scorpions acteert op een hoog kwaliteitsniveau waarbij een eerlijke beloning, maatschappij en milieu in balans zijn. Vanuit deze visie verwachten we dat iedereen in de maatschappij bijdraagt naar vermogen in een veilige omgeving, hier een eerlijke vergoeding voor ontvangt en meedenkt over het creëren van een groene toekomst voor volgende generaties.

Lees verder

Werken bij Scorpions

Scorpions is een landelijke veiligheidspartner waar kwaliteit voorop staat. Wij streven continu naar het geven van de beste service en hiervoor hebben we de beste mensen in het vak nodig. Mensen die meedenken met de opdrachtgever en duidelijk advies kunnen geven om de veiligheid en gastvrijheid te verhogen.

Lees verder

Meer informatie?

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang ieder kwartaal een update met nieuwe artikelen.

Scorpions Nieuwsbrief

BHV Organisatie

Veiligheid in uw pand staat voorop. Zorg daarom ieder jaar voor een oefening en BHV plannen die werken in de praktijk.

Lees verder

Opleidingen

Wij zijn een toonaangevende partner op het gebied van veiligheidsopleidingen, waaronder BHV, VCA, EHBO en BBMI.

Lees verder