Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
ClientBreepark, Breda
DienstenAdvisering & uitvoering
Websitewww.breepark.nl

Breepark

Als veiligheidspartner van Breepark in Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Naast de vaste faciliteiten als Kinepolis, Decathlon, een Kids Palace en verschillende horeca beschikt Breepark over de Bree (evenementencomplex) voor 12.500 bezoekers en een buitenterrein voor 50.000 bezoekers. Met onder andere beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten, EHBO en technische ondersteuning zorgt Scorpions ervoor dat alle veiligheidsaspecten afgedicht zijn.

Vanuit de rol als adviseur en uitvoerder zorgen we ervoor dat bezoekers van deze multifunctionele vrijetijdslocatie zorgeloos van een dagje uit kunnen genieten.

Evenementen op Breepark

Breepark heeft jaarrond evenementen, zowel binnen als buiten. Met zowel lokale als internationele evenementen is Breepark een magneet voor de regio. Als vaste partner adviseren wij over de veiligheid en mobiliteit en zijn we altijd met een veiligheidscoördinator aanwezig. Met ketenpartners (GHOR, politie, brandweer, gemeente) overleggen we continu om de veiligheid te verhogen en ervoor te zorgen dat het gebied steeds aantrekkelijker wordt.

BHV cursussen

Om ervoor te zorgen dat het personeel op Breepark goed getraind is wordt iedereen opgeleid via de Scorpions Academy. Breepark traint zowel BHV, BHV Ploegleider als beheerder BMI.

Medische ondersteuning

Breepark beschikt over een eigen uitgebreide EHBO-post, ingericht door Scorpions in samenwerking met de GHOR om bezoekers snel te kunnen helpen en volledige zorg te kunnen bieden.

Mobiliteit

Om ervoor te zorgen dat alle bezoekersstromen veilig op Breepark aankomen heeft Scorpions een uitgebreid mobiliteitsplan geschreven in samenwerking met Breepark en ketenpartners. Door per evenement te evalueren, zorgen we continu voor verbeteringen.

Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda