Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
ClientNAC Breda
DienstenAdvisering, Verkeer, Beveiliging, Stewards & Opleidingen
Websitewww.nac.nl

NAC Breda

Als veiligheidspartner van NAC Breda verzorgt Scorpions alle dienstverlening rondom veiligheid en mobiliteit. Scorpions is in 1996 bij NAC begonnen met de beveiliging en langzaam uitgegroeid tot complete partner met onder andere beveiliging, verkeersregelaars, brandwachten en technische ondersteuning.

Per wedstrijd zijn er gemiddeld 80 tot 130 werknemers van Scorpions actief rondom NAC om de bezoekers goed te begeleiden. Vanuit de commandopost worden deze personen samen met de veiligheidscoördinator van NAC aangestuurd. Door een hechte samenwerking worden incidenten meteen opgespoord en afgehandeld.

Door deze goede samenwerking is jaren geleden al besloten om niet langer politie in uniform in te zetten in het stadion. Met deze stap is de politie ook teruggetrokken uit de commandopost en wordt dit overgelaten aan NAC en Scorpions. Door te overleggen op strategisch en operationeel niveau weten partijen wat ze van elkaar kunnen verwachten en wordt er snel op elkaar ingespeeld. 

Door de lange samenwerking met Scorpions hebben we een optimale mix van veiligheid en gastheerschap kunnen introduceren. Hierdoor kunnen we functioneren op het hoogste niveau met ketenpartneres, waaronder gemeente en politie om de veiligheid te blijven garanderen.

Leon Aerssens
Hoofd Veiligheid, Facilitair en Inkoop
Wij springen voor NAC!

Gastheerschap

Na de wedstrijd gaat het feest bij NAC gewoon door. Scorpions verzorgt de ontvangst bij zowel Café Beatrix als de Cordial en de Parel van het Zuiden. 

Vergroten van de pakkans

Technische ondersteuning

Iedere wedstrijd kijken er meerdere camerabedienaars mee in en rondom het stadion om de veiligheid te waarborgen. Met meer dan veertig domecamera’s wordt gekeken naar bezoekersgedrag, aanlooproutes en verkeersveiligheid. Gedurende de wedstrijd worden de tribunes continu gemonitord en wordt onacceptabel gedrag teruggezocht en opgeslagen voor verwerking. Door snelle communicatie met de bijstandsteams in het stadion worden personen meteen aangesproken en gegevens genoteerd waar nodig.

Kom eens kijken!

Wilt u een keer naar NAC komen als onze gast om een rondleiding te krijgen en een wedstrijd bij te wonen?