Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
ClientStichting Nijmeegse Vierdaagse
DienstenBeveiliging & Crowd Support
Websitewww.4daagse.nl

Nijmeegse Vierdaagse

Sinds 2018 is Scorpions de nieuwe veiligheidspartner van de Nijmeegse Vierdaagse. Ieder jaar lopen er meer dan 40.000 deelnemers mee. Vanaf 03:00 uur ’s nachts zorgen we voor een veilig vertrek met gemiddeld 60 beveiligers & crew. Op de laatste dag bij de binnenkomst werken er gemiddeld 180 beveiligers & crew voor een veilige doorstroming en toezicht op de tribunes.

Centrale aansturing

Vanuit een eigen centrale post (CP) zorgen we voor de onderlinge communicatie, planning, positiebepaling, roulatieschema’s en visuele ondersteuning.

De CP is meteen de standplaats van de projectmanager die verantwoordelijk is voor de uitvoering. De projectmanager heeft iedere paar uur overleg met de organisatie over de gang van zaken en eventuele bijzonderheden. Daarnaast zorgt de projectmanager voor juiste schema’s en instructies. De voorbereiding voor de Vierdaagse start gemiddeld drie maanden voor uitvoering.

Gevoel voor stijl

Een perfecte uitstraling is voor de Vierdaagse een essentieel onderdeel. Gedurende het evenement wordt er een combinatie van uniformen ingezet zoals polo’s, hesjes of driedelig.

Per locatie wordt gekeken naar de werkzaamheden en doelgroep om een passende uitstraling te verzorgen.