Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Risicobeheer

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, maar u wilt tegelijkertijd ook uw bedrijf beschermen tegen continuïteitsproblemen. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen beperkt u de risico’s. Een goede veiligheidsorganisatie vraagt al snel veel kennis en partners.

Met Scorpions heeft u één partner die u volledig ontzorgt voor zowel de veiligheidsplannen, materialen als oefeningen. Samen met u kijken we naar de benodigde documentatie en maatregelen. Met onze partners zorgen we voor juiste certificeringen van installaties en trainen we uw personeel.

Advisering

RI&E, planvorming en uitvoering

Planvorming

Conform de NEN-1541-1 dienen installaties jaarlijks onderhouden te worden om gecertificeerd te blijven. Door het opleiden van een Beheerder BMI kunt u de tweewekelijkse & maandelijkse testen zelf uitvoeren en wij zorgen met partners voor de overige controles.

Docent van Scorpions legt het gebruik van een branddeken uit.

Uitvoering

Goede communicatie is essentieel voor een BHV organisatie. We zorgen voor de juiste materialen en uitleg in het gebruik. BHV-ers zijn zo vertrouwd tijdens het gebruik bij calamiteiten.

Docent van Scorpions brieft de BHV'ers.

Opleidingen

Door jarenlange ervaring in de praktijk zijn onze opleidingen gericht op resultaat en zelfverzekerde cursisten. Maatwerk per training is hierbij de basis om ervoor te zorgen dat werknemers in de praktijk moeiteloos kunnen handelen.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
Zorgen voor een goed opgeleide organisatie

Veiligheidsopleidingen

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor een veilige omgeving, voor zowel de werknemers als de bezoekers. Vanuit Scorpions ondersteunen we met veiligheidsopleidingen, risicoscans en ontruimingsoefeningen

Ga naar opleidingen
Waar kunnen we u mee ondersteunen?

Welke materialen?

AED

Een AED is tegenwoordig een essentieel onderdeel in de keten van overleving. Een AED dient geschikt te zijn voor het type gebruik en de omstandigheden. Samen met u kijken we naar de juiste versie, verzekeren we de AED en zorgen we voor onderhoud.

EHBO Koffer

Een gevulde en volledige koffer is essentieel voor het verlenen van eerste hulp. Werkt u met kinderen? In de horeca? of met chemische middelen? Samen zorgen we voor de juiste inhoud en controle.

Blusmiddelen

Jaarlijks dienen uw blussers, slanghaspels gecontroleerd te worden. Wij zorgen voor het leveren van de juiste materialen en controleren jaarlijks conform de REOB.

Ontruimingssignalering

Door middel van een projectie worden de signaleringen geplaatst en daarna jaarlijks gecontroleerd.

BMC, AOI & PZI

Conform de NEN-1541-1 dienen installaties jaarlijks onderhouden te worden om gecertificeerd te blijven. Door het opleiden van een Beheerder BMI kunt u de tweewekelijkse testen zelf uitvoeren en wij zorgen voor de overige controles.

Communicatiemiddelen

Goede communicatie is essentieel voor een BHV organisatie. We zorgen voor de juiste materialen en uitleg in het gebruik. BHV-ers zijn zo vertrouwd tijdens het gebruik bij calamiteiten.

Eén portaal voor al uw veiligheidsinformatie

Centraal beheer via Mijn Scorpions

Via Mijn Scorpions heeft u in één portaal inzicht in al uw veiligheidszaken.

Documentatie

 • Periodieke controle RI&E
 • Periodieke controle BHV Plan
 • Periodieke controle Ontruimingsplan
 • Periodieke controle Ontruimingsplattegronden

Materialen

 • Jaarlijkse controle blusmiddelen
 • Jaarlijkse controle ontruimingssignaleringen
 • Periodieke controle EHBO middelen
 • Periodieke controle PBM
 • Periodieke controle AED

Kennis borgen

 • Jaarlijkse opleidingen
 • Jaarlijkse ontruimingsoefening
 • Onboarding nieuwe BHV’ers
 • Onboarding nieuwe werknemers
 • Meldingen registreren & analyseren

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen