Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.

Marcel is begonnen bij Scorpions als oproeper. Bij discotheek Le Magnifique te paard, maar kwam vrijwel meteen in vaste dienst. Als een van de weinigen in het bedrijf heeft hij daardoor bij alle objecten mee gewerkt. Inmiddels is Marcel op geklommen naar Project Manager Sales & Operations. Hij vertelt:

Ik ben begonnen bij Scorpions als beveiliger te paard, jeugddetentie Den Eng, Hill`s en Makro. Daarna ben ik planner op kantoor geworden. In deze tijd hebben we onze zoon Gaby gekregen. Die wel eens mee ging in de Maxi-Cosi en dan bij oma Ria achter de receptie ondergebracht werd. Naarmate hij ouder werd ging hij wel eens mee, om te kijken waar papa aan het werk was.

 

Gaby is begonnen bij Outdoor Brabant (paardenevenement), daarna ging hij mee naar Galderse Meren om Wilbert te helpen met parkeren. Vervolgens is hij als steward gaan werken bij Nac Breda, Champions Trophy in Breda en zijn eerste grote evenement de Vierdaagse van Nijmegen. Gaby heeft laatst zijn E.S.O. gehaald omdat hij evenementen toch heel leuk vond.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Teamleider Thijs met Gaby en Marcel van Beers

Tegenwoordig werkt Gaby als oproeper bij Scorpions naast zijn audiovisuele opleiding. Hoewel we hopen dat hij nog lang bij Scorpions blijft lonkt Hilversum na zijn opleiding. Momenteel is hij, naast zijn studie, al werkzaam bij Omroep Tilburg, dus een mooie toekomst staat voor hem klaar. 

Anja, de vrouw van Marcel, is ook erg betrokken bij het bedrijf. Ook zij heeft Scorpions natuurlijk vanaf het begin mee gemaakt en staat altijd voor ons klaar. Ze springt bij als het druk is en helpt waar ze kan. In 2015 liep ze, samen met Marcel en Gaby, ook mee met de Samenloop voor Hoop met team Scorpions! 

Familie van Beers, we hopen dat jullie nog lang deel uit maken van de Scorpions familie!

Lees meer verhalen

Scorpions België

Scorpions Security is gestart in 1996 en na 3 jaar is Scorpions België opgericht door Wilbert van den Broek, Tommy de Bruijn en Eddy Faus. Beide bedrijven groeiden hard en na verloop van tijd heeft Wilbert besloten om zich volledig op Scorpions in Nederland te richten. Scorpions België bestaat ondertussen ook alweer bijna 23 jaar...
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.
Lees verder

Bureau Control – partner met Scorpions verleden

Lex van den Muijsenberg heeft als werknemer de beginjaren van Scorpions meegemaakt en is na een aantal jaar naar de politie gegaan. In 2009 startte hij Bureau Control op, een trainingsbureau die zich richt op het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen om agressie en geweld te voorkomen. Lex vertelt over zijn jaren bij Scorpions:
Lees verder

Scorpions families: Fam. Dijck

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie de Fam. Dijck
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief