Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Slide

Scorpions families: Fam Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek met als eerste generatie Wilbert en Marion die het bedrijf zijn gestart en als tweede generatie Pieter & Floor. Floor vertelt:

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

25 jaar geleden werd Scorpions opgericht door onze ouders Wilbert en Marion. Pieter was toen 5 jaar oud en ik 3 jaar. Onze ouders hebben altijd erg hard gewerkt om zo’n mooi en groot bedrijf neer te zetten, maar Pieter en ik hebben daar eigenlijk nooit iets van gemerkt en onze ouders waren er voor ons altijd. We zijn altijd al enthousiast geweest om mee te werken binnen het bedrijf. We startten als steward bij NAC. Pieter werd hoofdsteward van het hoofdgebouw en ik stond eerst in het hoofdgebouw en later in de linie van vak G. Ook heb ik nog een aantal jaar de bar gedraaid in de Scorpions/InBev lounge. Toen we 18 waren hebben we allebei ons beveiligingsdiploma gehaald om mee te kunnen werken als beveiligers.

We deden dit allebei naast onze studie, dus het waren voornamelijk evenementen in de weekenden. In 2012 is Pieter in vaste dienst gekomen als assistent. Na al die jaren hard werken is hij in 2020 algemeen directeur van Scorpions geworden! Ik ben in 2018 in vaste dienst gekomen op de afdeling Personeelszaken. Maar we hebben nog een familielid binnen ons bedrijf gehad, namelijk onze oma Ria. Tot haar 75e heeft zij achter de receptie gezeten op ons kantoor.

Iedereen kende haar en kwam gezellig langs voor een kop koffie en een praatje. Ria deed ook de kledinguitgifte, zowel op kantoor als bij NAC. Ria is helaas begin dit jaar overleden, maar is altijd erg betrokken gebleven bij het bedrijf (ze was altijd op de jaarlijkse BBQ en ons kerstfeest).

Het is mooi om te werken in een familiebedrijf. Buiten ons gezin werken er nog meer families bij Scorpions en dat is erg leuk om te zien! Zij zullen zich later nog voorstellen op deze website.

25 jaar Scorpions, wat zijn we trots! En daar hebben Wilbert en Marion megahard voor gewerkt. Al zijn ze nu wat minder op de werkvloer te vinden, mochten ze nodig zijn dan staan ze er altijd! En dat is het mooie van dit bedrijf, geen eigenaar of directeur die zich te goed voelt voor bepaalde klussen. Als er iets is, dan staan we er allemaal, de hele familie van den Broek.

Lees meer verhalen

Te vroeg ons verlaten

In 25 jaar hebben we heel wat werknemers zien komen en gaan. Sommigen gingen voor zichzelf werken, anderen kozen voor een ander vakgebied, maar helaas hebben we ook afscheid van collega’s moeten nemen doordat ze ziek werden of onverwachts overleden zijn. Stuk voor stuk top collega’s die we nooit zullen vergeten.
Lees verder

Klant vertelt: IBM Benelux

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie IBM Benelux.
Lees verder

25 jaar betrokken

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. Eén van onze kernwaarden is daarom ook Betrokkenheid. Vanuit deze kernwaarde worden onze maatschappelijke activiteiten ondernomen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij.
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief