Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Contact
Een veilige locatie begint bij de opbouw

Bouw

Als eigenaar of aannemer wilt u zeker weten dat uw bouwplaats goed beveiligd is. Door een combinatie van slimme camera’s en alarmopvolging kunnen we vanaf het begin uw gebied veilig houden zonder de kosten exorbitant te laten stijgen. 

Voor locaties met veel materialen van waarde of grote doorloop kunnen we ondersteunen met beveiliging met hond. Onze beveiligers staan in contact met onze centrale en kunnen klokken als gewenst. Zo weet u zeker dat alle hoeken van uw terrein in de gaten gehouden worden.

Zichtbaar en alert

24 uur veilig

Wij verzorgen voor u professionele alarmopvolging, controlerondes, brand- en sluitrondes en sleutelbeheer zodat u ’s nachts gerust kan blijven slapen. Overdag begint veiligheid bij de ingang van het bouwterrein. Alle personen die het terrein betreden moeten voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en ingeschreven worden. Onze beveiliger / receptionist zorgt ervoor dat u veilig kan werken. Hij of zij verzorgt onder andere de toegangsautorisatie, sleutelbeheer, BMC beheer, medische incidenten en de telefoon.

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en ons zien werken?