Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Als eigenaar of aannemer wilt u zeker weten dat uw bouwplaats goed beveiligd is. Door een combinatie van slimme camera’s, alarmopvolging en objectbeveiliging kunnen we vanaf het begin uw gebied veilig houden.

Voor locaties met veel materialen van waarde of grote doorloop kunnen we ondersteunen met beveiliging met hond. Onze beveiligers staan in contact met onze centrale en kunnen klokken als gewenst. Zo weet u zeker dat alle hoeken van uw terrein in de gaten gehouden worden.

Slimme oplossingen

Door een combinatie van maatregelen zorgen voor veiligheid

Mobiele camera's

Door het plaatsen van tijdelijke camera’s & inbraaksysteem kunnen we tijdig ingrijpen bij ongewenste bezoekers. De meldkamer controleert op afstand de melding en stuurt de mobiele surveillance aan voor fysieke controle. Met een digitaal rapport bent u meteen op de hoogte.

Controlerondes

Onze afdeling mobiele surveillance zorgt voor rust en veiligheid als er niemand op het terrein is. Door regelmatig een controleronde te rijden kunnen we snel overlast of schade vaststellen. Zo voorkomen we langdurige schade door vernielingen of krakers.

Objectbewaking

Om dure bouwproducten (bijvoorbeeld koper of techniek) veilig te stellen is de inzet van objectbewaking mogelijk. Voor bewakingen van een open of afgelegen terrein is een beveiliger met hond ideaal, zodat er optimale bescherming is zonder grote inzet.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
Voorkom overlast op de weg bij Infra projecten

Mobiliteit

Om te voorkomen dat er overlast ontstaat op de wegen rondom de bouwlocatie leveren we verkeersregelaars & signalering. Daarnaast verzorgen we de vergunningsaanvraag bij de gemeente voor de uitvoering. Samen met partners vragen we een vergunning aan bij de gemeente of Rijksoverheid en verzorgen het traject in MELVIN en SPIN.

Lees verder
We hebben de ervaring die u zoekt!

Projecten

Opleidingen, controle en beheer

ARBO Veiligheid

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, maar u wilt tegelijkertijd ook uw bedrijf beschermen tegen continuïteitsproblemen. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen beperkt u de risico’s. Wij verzorgen veiligheidsopleidingen, risicoscans en controlerondes. 

Aanvullend leveren we brandwachten voor locaties waar de vergunning nog niet rond is of waar gewerkt wordt met open vuur in een gebouw. 

Ga naar opleidingen

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen