Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Als ondernemer wilt u dat uw bedrijf veilig is van diefstal, overlast en vuil. U moet alert zijn op zowel gevaren van buitenaf als van binnenuit (derving door medewerkers). U zoekt hiervoor een partij die meedenkt als partner en u goed adviseert over de juiste maatregelen. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief.

Met de Scorpions Quickscan bekijken we uw locatie, uw processen en de security awareness onder het personeel. Vanuit deze scan ontvangt u een adviesrapport met concrete maatregelen, waardoor u zelf al aan de slag kan gaan. Daarnaast kunnen we advies geven over onze dienstverlening of de diensten van partners.

Een veilige & gastvrije locatie

Ontvangst - Controles - BHV - Administratief - Eerste hulp

Dienstverlenend

We kijken samen met u naar een optimale invulling van de dienstverlening. We wegen veiligheid en gastvrijheid, zodat uw werknemers en bezoekers zich welkom voelen zonder in te boeten op veiligheid. Door samen naar de belangrijkste contactmomenten te kijken optimaliseren we de beleving.

Centraal beheer

De beveiliger is de spil in de facilitaire en veiligheidsorganisatie. Vanuit zijn post heeft hij inzicht in alle facetten van het gebouw. Daarom zijn onze beveiligers met verschillende automatiseringssystemen en facilitaire paketten. Voor locaties zonder eigen registratiesystemen leveren we een gratis systeem met rondesysteem, bezoekregistratie, uitgiftes en opleidingenbeheer.

Lees verder

Hospitality

Bij uw entree is het niet altijd gewenst om alleen beveiligers te hebben, maar om gasten te ontvangen met gastheren en gastvrouwen. De hosts en hostessen van Scorpions hebben een vriendelijke uitstraling en een uitstekend humeur om uw gasten welkom te heten en verder te helpen.

Lees verder

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
BMC - Onderhoud - Technisch

Facilitaire ondersteuning

Technische ondersteuning
Kleine reparaties en onderhoud zijn geen probleem om erbij te doen en voor het gespecialiseerde werk schakelen we uw vaste onderhoudspartners in. We zorgen voor een volledige afhandeling met aftekenlijst, zodat u de facturatie goed kunt controleren.

BMC Beheer
De beveiliger zorgt als beheerder BMC voor uw BMC en de wekelijkse OP-taken. Dit verhoogt de veiligheid en vermindert externe inhuur. Wij checken de installatie op gebruik en functioneren, zodat uw onderhoudspartij alleen hoeft te komen voor jaarlijks verplicht onderhoud en niet tussendoor.

Beveiligers met hart voor de zaak

Beveiligers met passie

Een prokkelstage stagiair, de brandweer en onze beveiliger. Lees meer over onze maatschappelijke betrokkenheid.

Wij werken met ervaren proactieve beveiligers aan die meedenken met u en ontzorgen. Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die er voor zorgen dat we ons werk goed kunnen doen. 

Beveiligers met karakter

Kennis en ervaring zijn aan te leren. Houding niet. Wij selecteren beveiligers op hun karakter. We zoeken naar gepassioneerde mensen die hebben gekozen voor dit mooie vak en iedere dag met een glimlach naar het werk gaan. We zoeken mensen die er 200% voor gaan, omdat ze weten dat wij er ook 200% voor ze zullen zijn als het een keer niet meezit. Dat we samen blijven werken tot het pensioen en dat we daarom geen genoegen met half werk nemen.

Blijven verbeteren

Wij vinden het belangrijk om continu te blijven groeien en samen nieuwe uitdagingen aan tegaan. We bieden gratis cursussen, een mediatheek, V-learning en gratis trainingen aan binnen de Scorpions Academy. Werknemers die in dienst zijn ontvangen standaard BHV, BHV Ploegleider, BBMI, VCA en agressietraining. Ieder kwartaal organiseren we Masterclass cursussen met een specifiek onderwerp per dag/avond, waaronder crowd management, omgaan met dementie, hospitality, Krav Maga en agressiepreventie.

Opleidingen, controle en beheer

Beheren BHV organisatie

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, maar u wilt tegelijkertijd ook uw bedrijf beschermen tegen continuïteitsproblemen. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen beperkt u de risico’s. Wij verzorgen veiligheidsopleidingen, ontruimingsoefeningen en consultancy. 

Brandwachten

We leveren brandwachten voor locaties waar de vergunning nog niet rond is of waar gewerkt wordt met open vuur in een gebouw. 

BHV Materialen

We kunnen het beheer van de BHV-materialen op ons nemen, waaronder het beheer van de blusmiddelen, EHBO-koffers, AED en ontruimingsverlichting. 

Ga naar opleidingen

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen