Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Als overheidsinstelling wilt u burgers goed kunnen helpen en zorgen voor een veilige omgeving. Wij kunnen u ondersteunen met susteams in de binnenstad, straatcoaches voor wijkoverlast, toezichthouders op recreatieterreinen of beveiligers voor uw stadskantoor.

Een veilig & gastvrij kantoor

Ontvangst - Controles - BHV - Administratief - Eerste hulp

Stadskantoor

De aanwezigheid van Scorpions toezichthouders in stadskantoren zorgt voor een verbetering van zowel de veiligheid als de klantervaring. Scorpions staat u bovendien bij als veiligheidspartner en geeft adviezen waar u iets mee kunt.

Lees verder

Centraal beheer

De beveiliger is de spil in de facilitaire en veiligheidsorganisatie. Vanuit zijn post heeft hij inzicht in alle facetten van het gebouw. Voor objecten en buitenregistraties leveren we een gratis systeem met rondesysteem, rapportagesysteem, uitgiftes en opleidingenbeheer.

Lees verder

Straatcoach / susteam

Toezichthouders zorgen voor een schone, leefbare en veilige omgeving. Ze verhogen de veiligheid in de stad door middel van helder advies en snelle doorkoppeling naar de politie. Voor problemen met jeugdoverlast hebben we speciale straatcoaches die verbinding maken in de wijk. 

Lees verder

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
Toezichthouders op straat

Casus

Met onze toezichthouders / straatcoaches ondersteunen we overheden bij straatoverlast en denken we mee in langdurige oplossingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd om in gesprek te gaan met groepen, actief op te treden en signalen terug te geven aan overheden waarmee buurttrajecten gestart kunnen worden.

In Etten-Leur is Scorpions ingezet om hangjongeren in verschillende parken aan te pakken. In samenwerking met de gemeente, politie en welzijnwerkers zijn oplossingen geïntroduceerd, waaronder een jeugdcentrum, om de overlast van straat te halen.

Toezicht - EHBO - Mobiliteit

Recreatieterreinen

Als overheid wilt u dat publieke recreatieterreinen vrij toegankelijk zijn voor alle bewoners. Wij leveren een combinatie van toezicht, verkeersbegeleiding, EHBO en schoonmaak om te zorgen dat bewoners kunnen recreëren. 

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen