Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Contact
Zorgen voor een veilige samenleving

Publiek domein

Als overheid zoekt u naar flexibele oplossingen die ingezet kunnen worden wanneer het nodig is om de veiligheid van de burger te verhogen. Wij bieden oplossingen aan voor zowel op straat als binnen objecten.

Toezicht, coachen en handhaven

Veilig op straat

Toezichthouders zorgen voor een schone, leefbare en veilige omgeving. Ze verhogen de veiligheid in de stad door middel van helder advies en snelle doorkoppeling naar de politie. Voor problemen met jeugdoverlast hebben we speciale straatcoaches die verbinding maken in de wijk.

Als waarschuwen niet meer werkt gaan onze opsporingsambtenaren aan de slag om te handhaven.

Toezichthouders op straat

Casus

Met onze toezichthouders / straatcoaches ondersteunen we overheden bij straatoverlast en denken we mee in langdurige oplossingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd om in gesprek te gaan met groepen, actief op te treden en signalen terug te geven aan overheden waarmee buurttrajecten gestart kunnen worden.

In Etten-Leur is Scorpions ingezet om hangjongeren in verschillende parken aan te pakken. In samenwerking met de gemeente, politie en welzijnwerkers zijn oplossingen geïntroduceerd, waaronder een jeugdcentrum, om de overlast van straat te halen.

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en zien hoe wij werken?