Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Winkelen moet leuk zijn, ook voor de winkelier en pandeigenaar. Het bieden van een schone en veilige omgeving is de juiste basis om winkelpubliek te trekken. Daarnaast is het van belang om diefstal terug te dringen, aangezien dit leidt tot onnodige kosten voor winkeliers en een onveilig gevoel voor werknemers. De medewerkers van Scorpions zijn erop getraind om de risico’s van diefstal en criminaliteit in winkels tot een minimum te beperken. Door een actieve coachende rol zorgen ze ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat er snel en kordaat opgetreden wordt.

De beveiliger van Scorpions is het aanspreekpunt voor alle operationele zaken in en rondom uw locatie. Hij houdt contact met de verhuurder, winkelier(s), monteurs, brandweer, politie en gemeente om te zorgen dat alles in en rondom het centrum of de winkel goed verloopt. Vanuit zijn coachende achtergrond zorgt de beveiliger dat er een actieve security awareness is.

Een veilig & gastvrij winkelgebied

Derving - Overlast - Ondersteunen - Eerste hulp - KVO

Overlast & Derving

Wij werken met een vast team van beveiligers die een band opbouwen met de regio en zo de buurt leren kennen. Door actief coachen, observatie en daadkracht zorgen we voor een veilige omgeving waarin dieven en overlastgevers geen kans krijgen. We werken samen met lokale partners zoals de wijkagent voor structurele oplossingen.

Schoon & Gastvrij

We zorgen voor een schone en gastvrije locatie. Door bezoekers welkom te heten en door te verwijzen, zorgen we voor een toegankelijke omgeving. Samen met de schoonmaak letten we op rotzooi en helpen we mee om de locatie mooi te houden. We helpen een handje mee of schakelen onderhoudspartijen in bij technische gebreken.

KVO overleg

Het Keurmerk Veilig Ondernemen laat uw bezoekers zien dat veiligheid voorop staat. Wij zijn voortrekker in dit soort trajecten en zorgen voor de processen en input om winkeliers hierin mee te nemen.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
BMC - Onderhoud - Technisch

Facilitaire ondersteuning

Technische ondersteuning
Kleine reparaties en onderhoud zijn geen probleem om erbij te doen en voor het gespecialiseerde werk schakelen we uw vaste onderhoudspartners in. We zorgen voor een volledige afhandeling met aftekenlijst, zodat u de facturatie goed kunt controleren.

BMC Beheer
De beveiliger zorgt als beheerder BMC voor uw BMC en de wekelijkse OP-taken. Dit verhoogt de veiligheid en vermindert externe inhuur. Wij checken de installatie op gebruik en functioneren, zodat uw onderhoudspartij alleen hoeft te komen voor jaarlijks verplicht onderhoud en niet tussendoor.

Schone omgeving
Een schone omgeving een veilige omgeving is. Door het opruimen van grof afval (papier, etensresten, etc.) en het netjes houden van de locatie zorgen we voor een veilige en aangename locatie.

Beveiligers met hart voor de zaak

Beveiligers met passie

Een prokkelstage stagiair, de brandweer en onze beveiliger. Lees meer over onze maatschappelijke betrokkenheid.

Wij werken met ervaren proactieve beveiligers aan die meedenken met u en ontzorgen. Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die er voor zorgen dat we ons werk goed kunnen doen.

Beveiligers met karakter

Kennis en ervaring zijn aan te leren. Houding niet. Wij selecteren beveiligers op hun karakter. We zoeken naar gepassioneerde mensen die hebben gekozen voor dit mooie vak en iedere dag met een glimlach naar het werk gaan. We zoeken mensen die er 200% voor gaan, omdat ze weten dat wij er ook 200% voor ze zullen zijn als het een keer niet meezit. Dat we samen blijven werken tot het pensioen en dat we daarom geen genoegen met half werk nemen.

Blijven verbeteren

Wij vinden het belangrijk om continu te blijven groeien en samen nieuwe uitdagingen aan tegaan. We bieden gratis cursussen, een mediatheek, V-learning en gratis trainingen aan binnen de Scorpions Academy. Werknemers die in dienst zijn ontvangen standaard BHV, BHV Ploegleider, BBMI, VCA en agressietraining. Ieder kwartaal organiseren we Masterclass cursussen met een specifiek onderwerp per dag/avond, waaronder crowd management, omgaan met dementie, hospitality, Krav Maga en agressiepreventie.

Opleidingen, controle en beheer

Beheren BHV organisatie

Als organisatie bent u verantwoordelijk voor een veilige omgeving, voor zowel de werknemers als de bezoekers. Vanuit Scorpions ondersteunen we met veiligheidsopleidingen, risicoscans en ontruimingsoefeningen. Opleidingen kunnen collectief aangeboden worden via de vastgoedbeheerder / winkeliersvereniging of winkeliers kunnen zichzelf inschrijven.

Brandwachten

We leveren brandwachten voor locaties waar de vergunning nog niet rond is of waar gewerkt wordt met open vuur in een gebouw.

BHV Materialen

We kunnen het beheer van de BHV-materialen op ons nemen, waaronder het beheer van de blusmiddelen, EHBO-koffers, AED en ontruimingsverlichting.

Ga naar opleidingen

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen