Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Contact
Winkelcentra - Warenhuizen - Winkelstraat

Retail

Winkelen moet leuk zijn, ook voor de winkelier en pandeigenaar. Het bieden van een schone en veilige omgeving is de juiste basis om winkelpubliek te trekken. Daarnaast is het van belang om diefstal terug te dringen, aangezien dit leidt tot onnodige kosten voor winkeliers en een onveilig gevoel voor werknemers. De medewerkers van Scorpions zijn erop getraind om de risico’s van diefstal en criminaliteit in winkels tot een minimum te beperken. Door een actieve coachende rol zorgen ze ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat er snel en kordaat opgetreden wordt.

De beveiliger van Scorpions is het aanspreekpunt voor alle operationele zaken in en rondom uw locatie. Hij houdt contact met de verhuurder, winkelier(s), monteurs, brandweer, politie en gemeente om te zorgen dat alles in en rondom het centrum of de winkel goed verloopt. Vanuit zijn coachende achtergrond zorgt de beveiliger dat er een actieve security awareness is.

Derving - Overlast - KVO

Veilig op de vloer

Overlast verdwijnt
Wij werken met een vast team van beveiligers die een band opbouwen met de regio en zo de buurt leren kennen, onruststokers in kaart brengen en deze aanpakken. Hangjongeren mogen hun eigen rotzooi opruimen voordat ze vertrekken en bedreiging wordt niet getolereerd.

Derving verminderen
Derving door diefstal is één van de grootste ergernissen voor winkeliers. Door actief coachen, observatie en daadkracht zorgen we voor een veilige omgeving waarin dieven geen kans krijgen. Met ons zero tolerance beleid zorgen we voor een duidelijk signaal.

KVO overleg
Het Keurmerk Veilig Ondernemen laat uw bezoekers zien dat veiligheid voorop staat. Wij zijn voortrekker in dit soort trajecten en zorgen voor de processen en input om winkeliers hierin mee te nemen.

BMC - Onderhoud - Technisch

Gebouwondersteuning

Technische ondersteuning
Kleine reparaties en onderhoud zijn geen probleem om erbij te doen en voor het gespecialiseerde werk schakelen we uw vaste onderhoudspartners in. We zorgen voor een volledige afhandeling met aftekenlijst, zodat u de facturatie goed kunt controleren.

BMC Beheer
De beveiliger zorgt als beheerder BMC voor uw BMC en de wekelijkse OP-taken. Dit verhoogt de veiligheid en vermindert externe inhuur. Wij checken de installatie op gebruik en functioneren, zodat uw onderhoudspartij alleen hoeft te komen voor jaarlijks verplicht onderhoud en niet tussendoor.

Schone omgeving
De broken window theorie leert ons dat een schone omgeving een veilige omgeving is. Door het opruimen van grof afval (papier, etensresten, etc.) en het netjes houden van de locatie zorgen we voor een veilige en aangename locatie.

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en ons zien werken?