Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht
Veilig zonder compromis

Voetbalwedstrijden

Een stadion bestaat uit verschillende facetten en voor ieder onderdeel hebben we een oplossing op maat. Door een integrale aansturing kan er snel gehandeld worden en zit iedereen op dezelfde lijn. Communicatie, daadkracht en gastheerschap steken er met kop en schouders boven uit en uw organisatie kan op deze manier optimaal functioneren.

Scorpions zorgt voor een complete oplossing om de veiligheidscoördinator te ontlasten. Communicatie loopt voor uw organisatie via één persoon die ervoor zorgt dat alles op de werkvloer goed verloopt. Door goede interne trainingen en een positieve mentaliteit zorgen we voor een optimale cultuur.

Ondersteuning van de veiligheidscoördinator

Zorgeloos spelen

De veiligheidscoördinator kan zich rustig focussen op overleggen met ketenpartners, terwijl de organisatie blijft draaien door middel van een integraal team. Zaken als verkeer, cameratoezicht, incidentafhandeling en klantenservice vallen onder één aanspreekpunt en worden afgehandeld conform afspraken. Waar nodig wordt de veiligheidscoördinator gecontacteerd voor een besluit.

Kom eens kijken!

Wilt u eens een keer een rondleiding van ons ontvangen en ons zien werken?