Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Een evenement organiseren vereist veel voorbereiding en vooral veiligheid neemt steeds meer tijd in beslag. Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan. Onze specialisten denken met u mee vanaf het begin, geven advies en schrijven uw veiligheidsplannen voor politie en gemeente zodat u meer tijd kan steken in het creëren van de perfecte beleving. Op het evenement zelf kunnen we u ondersteunen met al onze expertises.

De beleving die u wilt bieden aan uw gasten staat centraal en vanuit dit oogpunt kijken we met u mee om te zorgen dat de veiligheidsaspecten dit niet in de weg komen te staan. Door een combinatie van middelen zorgen we voor een optimale mix die u perfect ondersteunt. Van planning tot bebording. Van medische plannen tot evaluatie met de GHOR.

Een veilig & gastvrij evenement

Beveiliging - Verkeer - EHBO - Brandwachten - VIP

Evenementenbeveiliging

We leveren nette en goedopgeleide gastheren / gastvrouwen die midden in de maatschappij staan. Dankzij hun gedegen training kunnen zij problemen goed inschatten en zien ze deze vaak al van tevoren aankomen. Zo kunnen verstoringen van de veiligheid vaak worden afgehandeld alvorens deze escaleren. Wanneer de situatie om een grotere ingreep vraagt treden de evenementenbeveiligers van Scorpions daadkrachtig maar discreet op, met een focus op het waarborgen van de veiligheid.

Lees verder

Mobiliteit

Scorpions biedt professionele verkeersbegeleiding en advies voor evenementen, overheden en industrie. We adviseren zowel voor langdurige infraprojecten als voor personeelsfeesten met een paar auto’s. De adviseurs van Scorpions zorgen voor een optimaal plan; de verkeersregelaars zorgen ervoor dat alle bezoekers zorgeloos de locatie bereiken en dat de doorstroom behouden blijft. 

Lees verder

Medical & Fire

Steeds meer gemeenten en opdrachtgevers eisen dat gediplomeerde brandwachten en EHBO’ers aanwezig zijn bij evenementen en onveilige panden. Ook bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen stellen de inzet van een brandwacht steeds vaker verplicht. Voor dit doel heeft Scorpions eigen gecertificeerde en ervaren brandwachten en EHBO’ers in dienst. Wij geven organisaties advies, geven opleidingen en zorgen voor een betrouwbare inzet.

Lees verder

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek
Van 100 tot 50.000 bezoekers

Ervaring waar u op kunt bouwen

Teams met passie

Onze medewerkers begrijpen dat ieder detail belangrijk is. Veiligheid bieden vereist meer dan een uniform. Het is de combinatie van kennis, vaardigheden en houding die er voor zorgen dat we ons werk goed kunnen doen. 

Beveiligers met karakter

Kennis en ervaring zijn aan te leren. Houding niet. Wij selecteren collega’s op hun karakter. We zoeken naar gepassioneerde mensen die hebben gekozen voor dit mooie vak en iedere dag met een glimlach naar het werk gaan. We zoeken mensen die er 200% voor gaan, omdat ze weten dat wij er ook 200% voor ze zullen zijn als het een keer niet meezit. Dat we samen blijven werken tot het pensioen en dat we daarom geen genoegen met half werk nemen.

Blijven verbeteren

Wij vinden het belangrijk om continu te blijven groeien en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan. We bieden gratis cursussen, een mediatheek, V-learning en gratis trainingen aan binnen de Scorpions Academy. Ieder kwartaal organiseren we Masterclass cursussen met een specifiek onderwerp per dag/avond, waaronder crowd management, omgaan met dementie, hospitality, Krav Maga en agressiepreventie.

Coördinator

Een veiligheidscoördinator stuurt de gehele organisatie aan. Hij heeft het overzicht over alle disciplines en is gedurende het evenement eindverantwoordelijk voor de veiligheid & mobiliteit.

Consultancy

  • Veiligheidsplan
  • Mobiliteitsplan
  • Medisch plan
  • Ontruimingsplan
  • ARBO eisen
  • Crowd & flowanalyse

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw informatie in en ontvang een op maat gemaakte offerte per e-mail!
Offerte aanvragen