Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Stijlvol kennis maken

We komen graag bij u langs met een stijlvol geschenk om onze visie op veiligheid door te nemen. De sokken zullen u niet veel verder helpen vrezen we, maar onze kennis en vaardigheden hopelijk wel. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Contact

Wilbert van den Broek overleden

Op 29-10-2021 is Wilbert van den Broek, oprichter en eigenaar van Scorpions, overleden. Hij is 59 jaar geworden. Hij heeft in samenzijn van zijn gezin afscheid genomen en de regie gehouden.
Continue Reading

Scorpions België

Scorpions Security is gestart in 1996 en na 3 jaar is Scorpions België opgericht door Wilbert van den Broek, Tommy de Bruijn en Eddy Faus. Beide bedrijven groeiden hard en na verloop van tijd heeft Wilbert besloten om zich volledig op Scorpions in Nederland te richten. Scorpions België bestaat ondertussen ook alweer bijna 23 jaar...
Continue Reading

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.
Continue Reading