Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Stadskantoren

Stadskantoren

De aanwezigheid van Scorpions toezichthouders in stadskantoren zorgt voor een verbetering van zowel de veiligheid als de klantervaring. Scorpions staat u bovendien bij als veiligheidspartner en geeft adviezen waar u iets mee kunt.

Toezichtdiensten

De veiligheid in uw publieke ruimtes is een essentiële voorwaarde om bezoekers goed van dienst te kunnen zijn. Volgens de visie van Scorpions gaat veiligheid verder dan het voorkomen van agressie, of het garanderen van brandveiligheid. Veiligheid is ook veilig voelen. Daarom zet Scorpions zich ook in om de bezoekers volledig op hun gemak te stellen. U kunt hierbij denken aan het bieden van hulp aan bezoekers die verdwaald zijn, of aan een klant die het juiste loket niet kan vinden.

Onze surveillanten staan klaar voor mensen wanneer ze hen nodig hebben. Met respect, inlevingsvermogen en overtuigingskracht kunnen ze vragen beantwoorden, uitleggen waarom een bepaalde regel geldt, of een luisterend oor bieden. Door te luisteren weten ze wat er speelt onder bezoekers en medewerkers, en kunnen ze anticiperen.

Vast team

Een belangrijk aspect van de werkzaamheden op stadskantoren is het leren kennen van de bezoekers en werknemers, om vervolgens te kunnen aanvoelen wanneer er hulp nodig is. Daarom werkt Scorpions met een vast team van toezichthouders. Doordat iedere werknemer geregeld op de locatie te vinden is, blijft zijn of haar kennis van de locatie up-to-date. Dit waarborgt de kwaliteit en de consistentie van de service.

Dagelijkse rapportage

De toezichthouders van Scorpions zijn vriendelijk maar daadkrachtig. Ze weten waar de grenzen liggen en bewaken ze. Door heldere en complete rapportages bent u op de hoogte en kunt u geïnformeerde beslissingen nemen. Deze service kunt u iedere dag verwachten.

Wilt u een offerte?

Bel ons op 076-5022564 of vul ons offerteformulier in.