Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Werknemers vanaf het begin

Vaste werknemers zijn essentieel voor het bieden van continuïteit en kwaliteit. Wij mogen ons gelukkig prijzen met werknemers uit de eerste jaren van Scorpions die nog steeds bij ons werken. Eén van de langstwerkenden bij Scorpions is Marcel van Beers. Marcel is ondertussen 21,5 jaar in dienst en is tegenwoordig Manager Sales & Operations.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Marcel is begonnen als oproeper, maar kwam vrijwel meteen vast in dienst. Als één van de weinigen in het bedrijf heeft hij daardoor bij alle objecten meegewerkt. Een andere collega die al meer dan twintig jaar bij ons is, is Sjors. Beide waren ze de eerste ontvangers van het 20-jaar speldje bij Scorpions.

Ondertussen zijn er al meer werknemers die de twintig jaar gepasseerd zijn. Daarnaast zijn er veel collega’s vijf-, tien- en vijftienjarige jubilea geweest. Om werknemers met een lange staat van dienst te (h)erkennen ontvangen ze per vijf jaar een speldje (zie foto rechts). 

Lees meer verhalen

Scorpions België

Scorpions Security is gestart in 1996 en na 3 jaar is Scorpions België opgericht door Wilbert van den Broek, Tommy de Bruijn en Eddy Faus. Beide bedrijven groeiden hard en na verloop van tijd heeft Wilbert besloten om zich volledig op Scorpions in Nederland te richten. Scorpions België bestaat ondertussen ook alweer bijna 23 jaar...
Lees verder

Scorpions families: Fam. Van Beers

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie Fam. Van Beers met als eerste generatie Marcel en zijn zoon Gaby die van kleins af aan al het kantoor bezocht.
Lees verder

Bureau Control – partner met Scorpions verleden

Lex van den Muijsenberg heeft als werknemer de beginjaren van Scorpions meegemaakt en is na een aantal jaar naar de politie gegaan. In 2009 startte hij Bureau Control op, een trainingsbureau die zich richt op het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen om agressie en geweld te voorkomen. Lex vertelt over zijn jaren bij Scorpions:
Lees verder

Scorpions families: Fam. Dijck

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze editie de Fam. Dijck
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief