Security & Hospitality
Veilig en gastvrij
Fire & Medical
daadkrachtig & zorgzaam
Mobiliteit & Academy
Integer en doelgericht

Slide

Werknemers vanaf het begin

Vaste werknemers zijn essentieel voor het bieden van continuïteit en kwaliteit. Wij mogen ons gelukkig prijzen met werknemers uit de eerste jaren van Scorpions die nog steeds bij ons werken. Eén van de langstwerkenden bij Scorpions is Marcel van Beers. Marcel is ondertussen 21,5 jaar in dienst en is tegenwoordig Manager Sales & Operations.

Scorpions bestaat 25 jaar en dat vieren we met elkaar! Met maandelijks verhalen en acties zorgen we voor een feestelijk jaar.

Marcel is begonnen als oproeper, maar kwam vrijwel meteen vast in dienst. Als één van de weinigen in het bedrijf heeft hij daardoor bij alle objecten meegewerkt. Een andere collega die al meer dan twintig jaar bij ons is, is Sjors. Beide waren ze de eerste ontvangers van het 20-jaar speldje bij Scorpions.

Ondertussen zijn er al meer werknemers die de twintig jaar gepasseerd zijn. Daarnaast zijn er veel collega’s vijf-, tien- en vijftienjarige jubilea geweest. Om werknemers met een lange staat van dienst te (h)erkennen ontvangen ze per vijf jaar een speldje (zie foto rechts).

Lees meer verhalen

Scorpions families: Fam. Van den Broek

Scorpions is een familiebedrijf van boven tot onder. In deze serie kijken we naar de verschillende families binnen het bedrijf. In deze eerste editie Fam. Van den Broek.
Lees verder

Klant vertelt: ASR Real Estate

In de afgelopen 25 jaar hebben we mooie relaties opgebouwd. In deze serie vertellen klanten over de samenwerking de afgelopen jaren. In deze editie ASR Real Estate.
Lees verder

Werknemers vanaf het begin

Vaste werknemers zijn essentieel voor het bieden van continuïteit en kwaliteit. Wij mogen ons gelukkig prijzen met werknemers uit de eerste jaren van Scorpions die nog steeds bij ons werken.
Lees verder

Waar komt onze naam vandaan?

Waar komt onze naam vandaan? Had Wilbert een ervaring gehad met een Schorpioen of een dierenwinkel in gelopen?
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een update met nieuwe artikelen. Daarnaast maakt u kans op een BHV cursus voor 8 personen.

Scorpions Nieuwsbrief