conceptgod_scorpions-7650.jpg

Beveiliging Dordrecht

Scorpions Security is al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en beveiliging voor talloze partners in en rond Dordrecht. Wij zorgen voor goede beveiliging in Dordrecht!

 • Expert in alle veiligheidsdomeinen
 • Bekende naam in de omgeving
 • Beveiliging volledig op maat
 • Uitstekende communicatie, 24/7 bereikbaar
Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in de regio Dordrecht? Scorpions Security is al 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en beveiliging voor talloze partners in en rond Dordrecht. Wij denken samen met u mee over uw veiligheidsproblemen, op maat gemaakt voor uw bedrijf, organisatie of evenement. Scorpions Security staat op alle fronten voor u klaar, of het nu gaat over beveiliging, toezicht, hospitality of opleidingen. 

Beveiligingsbedrijf Dordrecht: Scorpions is uw veiligheidspartner

Iedere veiligheidskwestie vergt een unieke aanpak. Scorpions Security is uw veiligheidspartner die meedenkt over complexe kwesties die beveiliging nodig hebben. Geen enkele situatie is onmogelijk voor Scorpions: wij bieden de benodigde diensten, opleidingen en adviezen. Bij ons kunt u voor alles terecht op gebied van beveiliging:

 • Objectbeveiliging
 • Winkelsurveillance
 • Mobiele surveillance
 • Evenementenbeveiliging
 • Animale beveiliging
 • Stewards bij sportwedstrijden
 • Beveiliging te water
 • Recherche

Wilt u meer informatie over de verschillende veiligheidsdiensten die Scorpions Security biedt? Of wilt u meer lezen over onze brede scala aan expertises? Bekijk dan onze ‘Diensten’ pagina waar we alles voor u op een rijtje hebben gezet.

 

 

Verschillende sectoren in beveiligingsbedrijf Dordrecht

Scorpions Security heeft ervaring in de beveiliging van objecten en evenementen in alle soorten en maten. Van een winkel(gebied) tot een bouwlocatie, en van een grootschalig evenement tot een zakelijke bijeenkomst. Een paar sectoren waarin wij beveiliging bieden:


Winkel(gebied)

Winkelen moet voor iedereen een leuke en veilige ervaring zijn, of dit nou geldt voor de klant of voor een winkelier of (pand)eigenaar. Daarom creëert Scorpions een schone en veilige omgeving om winkelpubliek te trekken. Daarbij gaan we actief diefstal tegen om onnodige kosten tegen te gaan en het personeel zich veiliger te laten voelen. 


Kantoorgebouw, distributie- productielocatie

Vaak zijn diefstal, overlast en vuil de hoofdklachten bij distributie- of productielocaties. Om actief bewust te blijven bij gevaren, biedt Scorpions Security de nodige ondersteuning bij gevaren, zowel van buitenaf als van binnenuit. Gepast, betrouwbaar en kosteneffectief. 


Openbare ruimte

Een host(ess) die uw gasten te allen tijde met een warm welkom ontvangt, maar toch alert blijft voor eventuele gevaarlijke situaties? Scorpions Security zorgt voor de juiste balans op dat gebied in openbare ruimtes.


Bouwlocatie

Om diefstal en vernieling op de bouwplaats tegen te gaan te voorkomen maakt Scorpions gebruik van een combinatie van slimme camera’s, alarmopvolging en objectbeveiliging. Zo wordt vanaf het begin de locatie veilig gehouden en komen er geen onverwachte kosten bij kijken.


(Zakelijk) evenement

Voor Scorpions Security staat de juiste beveiligingsoptie centraal. Wij denken vanaf de voorbereidingsfase met u mee, geven advies en schrijven het veiligheidsplan voor u, in overleg met de gemeente en politie. Of het nu gaat om een groot publieksevenement met grote stromen publiek of een kleinschaliger zakelijk evenement: Scorpions denkt met u mee.

Meer weten over Scorpions Security?

Wilt u meer informatie over Scorpions Security of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op via info@scorpions.nl of bel +31 (0)76 - 50 22 564.

Hoe kunnen we u helpen?
pieter.jpg

Pieter van den Broek

Directeur
Neem contact met ons op.

Wij gaan graag voor u aan de slag om een veilige omgeving te creëren!

E-mail ons op info@scorpions.nl

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.